Тази сутрин в бТВ заявих много ясно какви са били

...
Тази сутрин в бТВ заявих много ясно какви са били
Коментари Харесай

Деница Сачева: Продуцентите на фалшиви новини продължават със своите спекулации

Тази заран в бТВ заявих доста ясно какви са били и остават политическите ми разбирания, само че все пак продуцентите на подправени вести не престават със своите спекулации.

Това написа на персоналната си страница във Facebook общественият министър Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е във връзка присъединяване ѝ в утринния блок на бТВ. Ето какво още споделя тя:

"Ето за какво още един път, този път документално, давам обяснение за тези, които се интересуват от истината:

1. Да, целият ми умишлен живот е минал в десния набор на политиката въпреки и като безпартийна до предходната година. През 2013 година бях поканена да повеждам листата на ДСБ в Хасково като представител на гражданската квота. Критикувах ГЕРБ отдясно и за съответни проблеми, макар че и тогава те бяха член на ЕНП. Не съм си разрешавала лични квалификации, само че съм посочвала обстоятелства и политики, които за мен са били неприемливи. От тогава до в този момент ГЕРБ се развива, в това число в профил персоналните носители на такива неприемливи за мен политики. Имена отново няма да загатвам, тъй като да употребявам argumentum ad hominem не е моят жанр - аз се вълнувам от обстоятелства, справедливи условия, политики и процеси. Смятам, че за хората би трябвало да се оставят шансове да се трансформират и развиват, а не да бъдат заклеймявани и обругавани. Апропо моделът на Държавна сигурност ще бъде демонтиран дефинитивно тогава когато се научим, че хората би трябвало да бъдат уважавани поради гениите им, а не да им се търсят слабите места с вяра за взаимозависимост. Жалко е практикуващите мислене в жанр „ Държавна сигурност “ да се кичат със самоопределението „ демократи “.

2. Да, откакто ДСБ остана отвън Народното събрание през 2013 година, в най-трудния за тях интервал подадох заявление за участие в партията (за първи път в живота си) – отговор не получих. Председателят на ДСБ по това време очевидно не е счел за належащо даже да отговори, само че както и сутринта загатнах, това не може да бъде мотив за мен да се откажа от политическите си дела, цели и планове. Години по-късно – през 2019 година, подадох заявление за участие в ГЕРБ. ГЕРБ е дясна партия, която продължава да бъде почитан член на ЕНП, тъй че с това не излизам отвън десния набор на политиката и оставам вярна на убежденията си. В този смисъл партии не съм сменяла. Членувала съм и членувам единствено в една.

3. Резултатите от моето присъединяване в политиката са известни както в опазването на здравето, по този начин и в образованието, труда и обществената политика, тъй че няма да ги изреждам. Само ще заявя, че са публично потребни, което постоянно е било единственият ми претекст да работя в това число и посредством политиката, и посредством единствената дясна политическа партия, в която съм видяла интерес към моите дела и благоприятни условия за тяхната реализация. В политиката съм, с цел да дам, не с цел да взема нещо. В персонален проект съм постигнала всичко, което съм си поставяла като цели през годините. В този смисъл актуалните ми занимания не са предмет на его, а на религия.

И цветущ празник на всички. Вяра, вяра, обич и мъдрост. Съвършеният свят би се основавал единствено на тях. Всичко друго е прекомерно преходно ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР