Тази сутрин, с тънка усмивка Стефан надълго и широко разказа

...
Тази сутрин, с тънка усмивка Стефан надълго и широко разказа
Коментари Харесай

Е Този Път Стефан Стана За Смях На Цяла България! Изложи Се Тотално С Тази Издънка, Снимки! Гала Лъсна Със Самия

Тази заран, с тънка усмивка Стефан обстойно и необятно описа по какъв начин известният артист му позвънил през вчерашния ден вечерта и се поинтересувал по какъв начин се разяснява здрависването на някогашната певица в ексгубернатора на Калифорния.

Гаджето на Гала незабавно се свързало с Ан Джи, която " признала ", че харесва по-млади мъже, само че няма нищо срещу и Арнолд, написа " Хотнюз ".

Припомнаме, че преди дни певицата и международна шампионка по фитнес Анн Джи се завърна от ревю в Барселона, където се срещна не с кого да е, а с някогашния губернатор на щата Калифорния. Анн Джи взе участие в профилираното ревю " Arnold Classic Europe 2017 ", като представител на една от най-известните компании за хранителни добавки в Съединени американски щати, която бе и диамантен спонсор на събитието. Певицата се ръкува с Шварценегер и двамата даже си размениха няколко думи, макар навалицата от посетители и публицисти в залата на ревюто.

Неизвестно за какво фотографията на Анн Джи с Шварценегер провокира такава реакция в Гала и по-младото й гадже. Стефан очевидно е не запомнил, че с сходни фото титли се е хвалила и неговата жена. Точно преди година, при започване на октомври, водещата спринтира да бъде първата родна звезда, която да се щракне за спомен с именития боксьор. Дори побърза да показа във " Facebook " фрагментите със международната звезда.


Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР