Тази сутрин Мегз наруши почивката си в Тайланд, за да

...
Тази сутрин Мегз наруши почивката си в Тайланд, за да
Коментари Харесай

Мегз отговаря на провокацията ДАЛИ Е ЛУДА. Смаза гаврещия се с плеймейтки Боби от Стар Репортерс

Тази заран Мегз наруши почивката си в Тайланд, с цел да показа изявление с гаврещия се с плеймейтки кореспондент Боби от Стар Репортерс. Боби, който постоянно подиграва някоя плеймейтка за неналичието на обикновени знания, срещнал Мегз на събитие.

Веднага й се нахвърлил с провокации, че е луда. Като очаквал това да бъде следващото му хитово видео с над половин милион гледания. Бързо, обаче, блъснал на камък. Думата му бе взета незабавно, а всеки опит за духовитост биваше посърнал за секунди. Репортерът май надълбоко сбърка като взе Каканашева за следващата куха лейка, която ще подиграва. Мегз още веднъж сподели, че с нея мъчно някой може да влезе в спор без да бъде смачкан мигновено. Пиперливата хубавица освен, че се появи много по-умна от репортера, ами и тотално го направи за смях като му сподели какво е да си от другата страна.

Болшинството от коментиращите в личния му видео канал пазят Мегз и наскърбяват него като настояват, че най-сетне някой му е запушил устата.

“ Всеки заплаща цената за това, което е решил да прави.
Но аз по-скоро желая да обърна внимание на друго. Хората могат да приказват доста, хората могат да наскърбяват доста и това се вижда от целия хейт против мен. Но никой няма да пристигна да заплати сметките ти или да ти даде животът, който искаш. Това може да го направиш единствено ти в случай че си задоволително самоуверен, с цел да се бориш за това, в което вярваш и в случай че в никакъв случай не се отказваш даже от време на време това да е с цената на дисбалансираност и нервност ”.  Това са част от думите на Мегз. 

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР