Тази сутрин към 10.30 часа от тел. 112 е получен

...
Тази сутрин към 10.30 часа от тел. 112 е получен
Коментари Харесай

Столичната полиция издирва 25-годишен син на бизнесмен

Тази заран към 10.30 часа от тел. 112 е получен сигнал за зарязан на пътя в региона на с. Герман лек автомобил. Веднага към мястото бил ориентиран екип от столичната полиция, заяви Министерство на вътрешните работи.

При огледа е открито, че в колата имало персонални документи и мобилен телефон. Те са на 25-годишен наследник на притежателя на автокъща " Софавто " Тони Златков.
Самият татко е подал сигнала в полицията за паркирания автомобил, откакто единствено час преди този момент е видял сина си.

Полицията проверява всички версии, като похищение е единствено една от тях, уточни представител на Столична дирекция на вътрешните работи на брифинг за тежкото закононарушение. На този стадий не се знае коя ще е главната версия на следствието.

В автомобила са открити персоналните документи. Няма следи от битка, а самата кола е паркирана настрана на улицата.
Сигналът е подаден от бащата за открит автомобил, като той не е очаквал да види колата на сина си на метри от къщата. Според показанията на родителя синът му няма врагове, не се отправяни закани или закани, по тази причина е няма версии за случилото се.

На този стадий лицето е търсено от полицията, която няма връзка с него.

Припомняме, малко по-рано денем БиТиВи заяви, че притежателят на автокъща " Софавто " Тони Златков е декларирал, че синът му е добре и в тази ситуация става въпрос за кражба на автомобил.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР