Тази сутрин близки и роднини на убития24-годишен Димитър Малинов се

...
Тази сутрин близки и роднини на убития24-годишен Димитър Малинов се
Коментари Харесай

Жителите на Цалапица се срещнаха с началника на РУ Стамболийски

Тази заран близки и родственици на убития24-годишен Димитър Малинов се събраха пред районното полицейско с настояването да се срещнат с началника Ангел Керпиев. Исканията им остават същите- транспарантен развой и обективни присъди за убийците на младия мъж.

Припомняме, че поради жестокото ликвидиране през вчерашния ден вътрешният министър Калин Стоянов поискаоставка на шефа на районно управление (на МВР) Стамболийски и тази на шефа на ОДМВР-Пловдив старши комисар Васил Костадинов. Той също присъстваше на срещата с протестиращите.

Пред районното ръководство чиновник на реда излезе, с цел да връчи наказателно разпореждане на един от протестиращите пред постройката, което увеличи малко напрежението.

Според жителите на Цалапица в следствието има пропуски и поради това те ще изискат дисциплинарното уволняване на Ангел Керпиев. Категорични са, че има прикриване на случая и пропуски в следствието по случая.

Майката на убитият Димитър описа, че са помолили за подпомагане да се наблюдава интернет връзката му, само че служителите на реда са ги посъветвали сами да намерят метод. А Пейчо Малинов, чичото на младия мъж, споделя, че сами са намерили метод да смъкват записите от камерите от нощта, когато Димитър изчезва.

Разследването по случая продължава, само че протестиращите имат вяра, че близнаците Валентин и Борислав Динкови са взели участие в жестокото действие и упорстват обвиняването за тях да бъде променено от укривателство в съучастничество в убийството.

Снощи те излязоха на четвърти митинг и за малко блокираха кръстовището на Орта хан. Нов е плануван за довечера от 19 ч
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР