Тази страна не се нуждае от нищо, освен реформи. Правителството

...
Тази страна не се нуждае от нищо, освен реформи. Правителството
Коментари Харесай

Германия: Бъдещето на Македония лежи в Европейския съюз

" Тази страна не се нуждае от нищо, с изключение на промени. Правителството си е сложило на дневен ред промени. Мога единствено да се надявам те да бъдат изпълнени ", съобщи основният секретар на Германия по европейските въпроси Майкъл Рот на конференция по време на визитата си в Македония, представен от МИА - Македонската осведомителна агениця. 

" Жизненоважно е промените да бъдат осъществени в полза на страната и нейните хора, защото бъдещето на Македония лежи в Европейския съюз ", продължи Рот, " страната се нуждае от помиряване и възобновяване на разговора и дебата, които са ключът към демокрацията ".

По думите му, новото държавно управление е подхванало ограничения за доближаване на страната с Гърция и България, а това е верен ход.

На конференцията участва и външният министър на страната Никола Димитров. На въпрос за контракта за добросъседство с България той съобщи, че е прекомерно рано да си приказва за текста на документа.

" Разкривайки елементи към контракта, бих могъл да афектирам върху бъдещите съвещания по отношение на него ", съобщи Димитров, " мога сама да кажа, че двете страни са стимулирани от от правилото " разрушавайки теб, унищожавам и себе си ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР