Тази среща изобщо не беше за подкрепа на мандат на

...
Тази среща изобщо не беше за подкрепа на мандат на
Коментари Харесай

ИТН: Няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ, но ще гласуваме всичко полезно

Тази среща въобще не беше за поддръжка на мандат на, а диалог на специалисти по експертни политики. По отношение на бюджета имаме сходни десни стопански разбирания, имаме разминавания обаче за някои неща – в правосъдната промяна и заложените от Кирил и Асен промени в ПВУ. Това съобщи Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година от " "  пред медии след диалозите с.

Той посочи, че са говорили по браншове и гледали къде имат допирни точки: „ Където нямахме си казвахме размиванията без политическо двуличие. В момента говорихме единствено за съответни неща. Има Такъв Народ биха подкрепили това, което считаме за вярно, без политически окраски. За държавно управление не е говорено, да напомня, че ние свалихме тази партия от власт. “

„ Подкрепа за кабинет на няма да дадем, ще гласуваме всичко потребно. Ако ще оферират нещо, то си зависи от тях. Мандатът не е значим, важно е по какъв начин ще бъде завършено едно ръководство “, увери той.

„ Ние задоволително неверни неща подкрепихме като глупави съдружни сътрудници. Тази наша неточност се стоварва върху всички нас. Некадърната финансова политика на Асен Василев слага страната в извънредно положение. Ако се продължи тази политика, има 13 милиарда недостиг единствено за една година, идната още толкоз “, сподели още Йорданов.

„ Имаме разлики в правосъдната промяна. Не е за механизма за следствие на основния прокурор, той е вкарана и ще бъде изработен, само че не е добре фиктивен и ще падне в Конституционен съд. За КПКОНПИ имаме разлики и терзания, най-много за проверяващите функционалности на някои органи. За Закона за домашното принуждение имаме известни подозрения “, добави той.

По думите му едно тяснопартийно държавно управление няма да срещне поддръжка.

„ България е била и в по-лошо финансово положение. От батака постоянно има излизане. Не сме в най-лошото положение като това по времето на Жан Виденов, само че не сме и в положително положение. Честността на което и да е ръководство би трябвало да е водещо. Не мисля, че българите са глупави и биха желали след 5 години да се чудят какво да вършат и по какъв начин децата им ще заплащат за глупавите решения “, счита още той.

„ Ходете питайте Политическа партия за какво не се случи изчегъртването на. Те потеглиха против нас, работеха на всички равнища с. Този няма властовия запас като оня на Борисов, когато той беше закрепостен. В момента други хора се мислят за значими министър председатели, без да имат качествата за това. "

На въпрос дали са подготвени да излъчат специалисти, той съобщи: „ Ако се стигне до този диалог, ще го водим. Ние от Има Такъв Народ имаме специалисти. “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР