Тази седмица започваме с The Rolling Stones и първата им

...
Тази седмица започваме с The Rolling Stones и първата им
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Тази седмица започваме с The Rolling Stones и първата им ария от съвсем осем години насам. " Living In A Ghost Train " е отдадена на пандемията от Covid-19 и е записана отчасти във време на обществена изолираност. А във видеото към нея виждаме пустите улици в Лондон, Лос Анджелис, Киото и други градове.

" Бяхме в студио да записваме още преди рекомендациите за изолираност и помислихме, че една от песните отразява времето, в което живеем. Работихме по нея в изолираност. И ето я [...] Надявам се да я харесате ", споделя Мик Джагър.

С новия си прочувствен сингъл Алиша Кийс още веднъж съумя да стопли милиони сърца и да им подари вяра. Певицата написа " Good Job " през 2019 година, само че ще я включи в идния си да излезе по-късно тази година албум ALICIA.

За международната премиера на видеото към парчето, Алиша партнира на CNN за акцията им за битка против COVID-19. " Good Job " е в чест на невъзпятите герои на нашето време.

Продължаваме с Кели Кларксън, която показа новия си сингъл " I Dare You ". Песента излиза по едно и също време на няколко езика в дует с разнообразни реализатори на френски, арабски, испански, немски и иврит.

" Това е обичаният, само че и най-трудният план, върху който в миналото съм работила. Докато растях и пеех на разнообразни езици, постоянно съм си мечтала да намеря съвършената ария, с съвършеното обръщение, с която да свържа всички световно и която да запиша с разнообразни артисти по света на родните им езици ", споделя за " I Dare You " Кели Кларксън.

И в случай че Кели Кларксън не е съумяла да ни допре, то Джеймс Блънт сигурно ще го направи с " The Greatest ". Печалбите от сингъла ще бъдат дарени на Британската национална здравна работа и на Световната здравна организация за помощ с битката против Covid-19.

Завършваме с едно предложение от българската музикална сцена. Песента се споделя " I Know You Care " и е в осъществяване на Desy.

Десислава Андонова от дълго време е част от актуалната българска музика. На родната сцена е добре позната от групите Phuture Shock, Plastic Hi-Fi, Scam, Lava Lava и Sentimental Swingers. Тя е и един от известните диджеи измежду дамите в България, като пуска ужасно добра селекция от музика по тъмните места на София.

Едва предходната (2019) година обаче тя се почувства задоволително зряла като създател, с цел да издаде собствен солов албум, който озаглави Audio Book. Скоро се надяваме и на втори. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР