Тази седмица ви питаме кои са трите ви любими занимания

...
Тази седмица ви питаме кои са трите ви любими занимания
Коментари Харесай

ИГРА: Кои са трите ви любими занимания у дома през зимата?

Тази седмица ви питаме кои са трите ви обичани занимания вкъщи. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Чумни нощи ".

 

Зимата е напълно естествено да прекарвате повече време вкъщи, изключително откакто на открито е арктически мраз. В тези дни от годината всеки бърза да се прибере вкъщи и да се заеме с някои от обичаните си занимания, за които другояче няма време през топлите и слънчеви дни от годината, когато излизате повече, пътувате, спортувате на открито и прочие. 

Ето кои са нашите топ 3 на обичаните зимни занимания вкъщи:
Кулинарни подвизи
Няма по-подходящо време от готвенето от студените зимни дни. Студът и сеенето у дома неизбежно усилват апетита, а пък и желанието ви да стоите около горещата фурна или котлоните неизбежно е по-голямо в сравнение с лятото. Така че зимата подготвя да впуснете в деяние всичките си кулинарни благоприятни условия и да приготвите някои от обичаните на фамилията си ястия, само че и да експериментирате с нови кулинарни специалитети.

 

 Добави изложение

 
Пъзели, ръб игри и лего
Те са превъзходен метод да си прекарате радостно вечерите или уикендите със фамилията и приятелите. А и времето минава незабелязано до момента в който редите лего, сглобявате пъзел или пък играете занимателна ръб игра. Това са три напълно подобаващи занятие както за дребни, по този начин и за огромни и в никакъв случай не омръзват. Дори са толкоз увлекателни, че може и да се пристрастите към тях. 

 

 Добави изложение

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР