Тази седмица ви каним да посетите интересната изложба Плакати за

...
Тази седмица ви каним да посетите интересната изложба Плакати за
Коментари Харесай

Плакати за нова българска архитектура

Тази седмица ви каним да посетите забавната галерия „ Плакати за нова българска архитектура ”, която ще посети София на 14 май от 18 ч. в Чешкия център (ул. “Раковски ” 100, София).

Любопитният план е взаимна продукция на One Architecture Week и PlakatKombinat и за първи път е показан в България на миналогодишното издание на Архитектурния фестивал в град Пловдив.В изложбата ще можете да видите по какъв начин 12 български графични дизайнери интерпретират в авторски плакати положителни образци от архитектурата в България през последните 25 години. В изложбата вземат участие Ясен Згуровски, Теодор Лихо, Милен Гелишев, Георги Янков, Николай Младенов, Надежда Комитска, Филип Бояджиев, Мариян Дзин, Милена Абанос, Стефан Чинов, Максим Мокдад и Анна Симеонова.

Kуратор на изложбата е Анна Симеонова, a плакатите ще можете да разгледате до 16 юни 2015 година

 

PlakatKombinat.com е платформа за плакатно изкуство. В момента тя показва и продава определена селекция от 230 особено основани за галерията работи в лимитирани серии. Платформата среща публиката в България и по света с изкуството на 38 водещи български създатели от региона на графичния дизайн, плаката, илюстрацията и графиката.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР