Тази седмица в София се срещнаха обучители и обучавани в

...
Тази седмица в София се срещнаха обучители и обучавани в
Коментари Харесай

DIGI WOMEN: Дигитално предприемачество в подкрепа на жени



Тази седмица в София се срещнаха обучители и обучавани в границите на европейския план " Ди джи уоман ", принадлежности за цифрово предприемачество в поддръжка на дами бизнесмени, който се осъществя по стратегия “Еразъм “ на Европейски Съюз с водеща организация УНСС.

Неговата съществена цел е създаването на образователна стратегия, по която ще бъдат подготвени специалисти, които да предложат образования и наставнически сесии, съобразени с потребностите на дами бизнесмени, дигитализиращи бизнеса си, и да им оказват помощ да преодолеят трудности, пред които са изправени при дигитализацията.

За плана споделя в “Нашият ден “ Марко Филипи от Милано:

“Това са пълномощия, които не се учат в университета, а нормално се получават на терен. Тъй като самият план е за обучители и учащи, се за нас е доста значимо да има групова работа. От една страна, споделям през какво съм минал и давам моя опит на тези дами, само че от друга, чакам и от тях да споделят техния опит и визии.

За плана споделя в “Нашият ден “ Марчело Фавари от град Тренто в Италия:

“За програмата научих, защото от дълго време работя с единия от уредниците. Имам опит в сходни планове, за мен е наслаждение да го споделя.

Да бъдеш жена е мъчно, а да бъдеш жена бизнесмен – е може би още по-трудно, по тази причина се пробвам да поздравя всички дами, които се стремят да вървят в тази посока. Обикновено дамите би трябвало да се борят с повече неща и да одобряват повече задължения. “

Чуйте целия диалог в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР