Тази седмица в подкаст поредицата на БНТ посветена на българското

...
Тази седмица в подкаст поредицата на БНТ посветена на българското
Коментари Харесай

Маргита Гошева и Ивайло Захариев влизат в „Домът на българското кино“

Тази седмица в подкаст поредицата на Българска национална телевизия отдадена на българското кино гостуват двамата артисти.

Дни откакто Иван Бърнев стана част от подкаста " Домът на българското кино ", неговата житейска половинка Маргита Гошева също се включва в поредицата на Българската национална телевизия. В епизод 3 на подкаст поредицата на Българска национална телевизия отдадена на българското кино, известната актриса споделя повече за присъединяване си сериала " Островът на сините птици " на Петър Вълчанов и Кристина Грозева. Каква е ролята на сина й Матей в това тя и Иван Бърнев да станат част от екипа на " Островът на сините птици "? Какво споделя сериалът на феновете? Как работата с деца " приземява "? Отговорите можете да откриете в новия епизод на подкаста, който е част от мултиплатформената акция за поддръжка на българското кино и ще бъде наличен от 8 декември във всички огромни подкаст платформи.

В четвъртък, 10-ти декември, в епизод 4 на подкаста ще гостува и звездата от " Под прикритие " - Ивайло Захариев. В " Домът на българското кино " артистът споделя повече за работата си в известния сериал на Българска национална телевизия, както и за плана " Номер едно ", който също е финансиран от публичната телевизия. Как се стигна до ролята на Ивайло в " Под прикритие "? С какво ще запомни дебюта на Атанас Христосков, получил премия " Златна роза "? В какви продукции си мечтае да се снима Захариев? Това са единствено част от въпросите, на които акторът дава отговор в епизода.

Епизод 3 на подкаста „ Домът на българското кино " слушайте ТУК.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР