Тази седмица Ubisoft представи редовния си финансов доклад за последното

...
Тази седмица Ubisoft представи редовния си финансов доклад за последното
Коментари Харесай

For Honor се сдобива с близо осем милиона играещи

Тази седмица Ubisoft показа постоянния си финансов отчет за последното тримесечие на предходната година, от което се затвърждава силата на студиото и световете, които основава.

Едно от числата, които бяха посочени тук навежда на мисълта, че все пак For Honor се радва на сериозна поддръжка. Играта имаше допустимо най-нежелания дебют за онлайн прекарване – проблеми със свързаността и сървърите. Отделно си имаше и по-дребни по-големи неточности. Ubi обаче демонстрираха непримиримост и откакто седмици и месеци се бориха с проблемите, до момента в който в това време, добавяха обновления и допълнения към непрекъснати свят на слашъра. Така, тези дни For Honor може да се похвали над 7.9 милиона играещи и над един милион неповторими потребителя всеки месец! Играта е един от моторите на положителните доходи на Ubi за отиващата си година и следващо доказателство за триумфа на игрите с непрекъснато светове, допълвани от разнообразни обновления и характерности или така наречен “игри като услуга”.

В края на предишния месец беше обявен и петия сезон на For Honor. Озаглавен Age of Wolves, той излиза на следващия ден под формата на гратис обновяване. Това, което носи със себе си е смяна в комбат системите, нови благоприятни условия за персонализация на героите и нанасяне на баланс по пет от класовете. А с изключение на някои по-дребни промени, като разнообразни козметики за героите и сходни, Ubi разгласи, че мести играта към своя лична сървърна инфраструктура, с което да направи още по-лесен и безпроблемен гейминга.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР