Тази седмица силно нашумя темата за правилния и грешния избор

...
Тази седмица силно нашумя темата за правилния и грешния избор
Коментари Харесай

Топ 7 на най-страшните миски в България

Тази седмица мощно нашумя тематиката за верния и неверния избор на Мис по разнообразни състезания в България. Изборът на тазгодишната Мис България несъмнено способства доста за това. Българите се наслушаха на обиди по неин адрес, както и се нагледаха на закачливи колажи, представящи я в не толкоз блестяща светлина. Именно по тази причина се обърнахме обратно във времето, с цел да забележим, че Тамара Георгиева не е първият и единствен неприятен избор за Мис, съгласно българското общество. Следните участнички в класацията също са чували и виждали какви ли не отрицателни избрания по собствен адрес.

7. Теди Велинова

Жената на известния еластичен хирург доктор Енчев се подрежда в тази ранглиста, тъй като макар кариерата ѝ на топмодел, обществото не желае да я подреди измежду най-красивите дами в България.



6. Гентиана Халити

Носителката на купата Мис Еротичен модел 2012 гордо демонстрира всички оперативни намеси по тялото и лицето си. Въпреки тях, тук още веднъж болшинството не се съгласява, че мястото ѝ е измежду най-красивите българки.



5. Джулиана Гани

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани е мощно подложена на критика, поради количеството силикон по тялото и лицето си. Но пък присъединяване и в Биг Брадър тази година и донесе доста нови почитатели, които съумяха да я видят оттатък намесите. Както сподели и самата тя: "Дреме ми на силикона! "



4. Габриела Радославова

По-позната като Мис Джуки, тя сама признава, че цели два пъти е увеличавала размера на устните си. Габриела Радославова се радва на външния си тип, само че доста хора показват отрицателно мнение за него.



3. Катрин Вачева

Катрин Вачева е срещала какви ли не нарицателни по собствен адрес и е била сравнявана неведнъж с представители от животинския свят. Мис Силикон 2009 признава, че е можела да завоюва и Мис България, стига да си е вдигала краката по-често.



2. Антония Петрова

Когато завоюва купата Мис България 2009, Антония Петрова си спечелили грозния прякор Мис Крокодил. Тя беше мощно подложена на критика поради външния си тип и по тази причина, че той не приляга на една Мис от такава големина.



1. Анита Мейзер

Най-силното разтърсване, което българското общество понесе във връзката с миските, беше точно изборът на Анита Мейзер за Мисис България през 2014. Българите не можаха да повярват, че човек с нейната осанка може да грабне купата за най-красивата омъжена жена в България през 2014.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР