Тази седмица ще планирам предпазлив, но необратим план за отмяна

...
Тази седмица ще планирам предпазлив, но необратим план за отмяна
Коментари Харесай

Джонсън готви „предпазливо, но необратимо премахване на локдауна

Тази седмица ще възнамерявам внимателен, само че необратим проект за анулация на блокадите поради пандемията от COVID-19. Това съобщи английският министър председател Борис Джонсън, откакто Обединеното кралство регистрира 15 млн. имунизирани, съобщи Ройтерс.

След като близо една четвърт от популацията на страната получи най-малко една доза от имунизациите против COVID-19 в границите на малко повече от два месеца, Джонсън е подложен на напън от бизнеса и от някои депутати за отваряне на стопанската система на страната.

„ Трябва да сме доста благоразумни, като се надяваме да забележим прогрес, който е внимателен, само че необратим. Ако можем, ще дадем точни дати за отварянето. ", сподели той пред кореспонденти.

„ Ако поради равнището на инфекциите се постанова малко да отложим нещата, няма да се поколебаем да го създадем “, добави той.

Джонсън, който се чака да показа на 22 февруари проекта си за повдигане на локдауна, сподели още, че равнището на инфекции продължава да е високо и че към момента умират прекалено много хора.

На въпрос дали ще подсигурява отварянето на учебните заведения на 8 март, английския министър председател съобщи, че ще направи всичко по-силите си.

Той съобщи, че в случай че доста хора бъдат инфектирани ще нарасне риска от разновидност на вируса и надлежно с това опасността от измежду възрастните хора.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР