Тази седмица приключи гратисният период, в който концесионерите на плажове

...
Тази седмица приключи гратисният период, в който концесионерите на плажове
Коментари Харесай

За по-сигурно море: Има ли достатъчно спасители по Южното Черноморие?

Тази седмица завърши гратисният интервал, в който концесионерите на плажове можеха да назначават по-малко спасители. До края на август линиите би трябвало да са изцяло обезопасени.

От Асоциацията на концесионерите обявиха пред bTV, че необезопасени плажове няма.

„ Всички плажове са сигурни - обезопасени и обезпечени са със спасители и медицински екипи. Просто моля самите институции, Български червен кръст да създава фрагменти ", споделя Кирил Спасов от асоциацията.

 Ивелин Михайлов: Казаха ми „ Трябва да подкрепите кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи, другояче – компромати “ България 4 мин. Ивелин Михайлов: Казаха ми „ Трябва да подкрепите кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи, другояче – компромати “  Нови водещи комбайни CR11 и CR10 Advertorial 10 мин. Нови водещи комбайни CR11 и CR10  Оранжев код за стихии във вторник България 2 мин. Оранжев код за стихии във вторник  51 огнища за 24 часа: Един човек почина, а 8 са задържани при пожарите в Гърция Светът 2 мин. 51 огнища за 24 часа: Един човек почина, а 8 са задържани при пожарите в Гърция  В окото на бурята: Ураган с ветрове от 240 км/ч удари островите на Карибско море (ВИДЕО+СНИМКИ) Светът 2 мин. В окото на бурята: Ураган с ветрове от 240 км/ч удари островите на Карибско море (ВИДЕО+СНИМКИ)  Заради безводие: Жители на Караисен излизат на митинг България 1 мин. Заради безводие: Жители на Караисен излизат на митинг  Пожар пламтя в ортопедията на МБАЛ-Благоевград, пациент е в тежко положение (СНИМКИ+ВИДЕО) България 2 мин. Пожар пламтя в ортопедията на МБАЛ-Благоевград, пациент е в тежко положение (СНИМКИ+ВИДЕО)  Ивелин Михайлов: Казаха ми „ Трябва да подкрепите кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи, другояче – компромати “ България 4 мин. Ивелин Михайлов: Казаха ми „ Трябва да подкрепите кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи, другояче – компромати “  Нови водещи комбайни CR11 и CR10 Advertorial 10 мин. Нови водещи комбайни CR11 и CR10  Оранжев код за стихии във вторник България 2 мин. Оранжев код за стихии във вторник  51 огнища за 24 часа: Един човек почина, а 8 са задържани при пожарите в Гърция Светът 2 мин. 51 огнища за 24 часа: Един човек почина, а 8 са задържани при пожарите в Гърция  В окото на бурята: Ураган с ветрове от 240 км/ч удари островите на Карибско море (ВИДЕО+СНИМКИ) Светът 2 мин. В окото на бурята: Ураган с ветрове от 240 км/ч удари островите на Карибско море (ВИДЕО+СНИМКИ)  Заради безводие: Жители на Караисен излизат на митинг България 1 мин. Заради безводие: Жители на Караисен излизат на митинг  Пожар пламтя в ортопедията на МБАЛ-Благоевград, пациент е в тежко положение (СНИМКИ+ВИДЕО) България 2 мин. Пожар пламтя в ортопедията на МБАЛ-Благоевград, пациент е в тежко положение (СНИМКИ+ВИДЕО)

Юни месец по морето беше подъл и повече от седмица имаше мъртво неспокойствие и рисково течение. Сега морето е утихнало, само че докога ще продължи - спасителите не могат да кажат. По данни на полицията всички произшествия в морето досега са станали или в неохраняеми зони, или отвън работното време на спасителите.

Състезател по водна топка, за първо лято 24-годишният Панайот Недялков работи като избавител на плажа в Поморие. " Качества като положително плуване постоянно ще бъдат от изгода, само че съгласно мен един добър избавител би трябвало да предотврати случай още преди той да е станал, като следи постоянно морето и акваторията ", споделя Недялков.

Колегата му Николай Аликов прибавя: " Предупреждаваме ги със свирков сигнал, при несъблюдение се обаждаме на 112. Хората на реда идват и те желаят, не желаят, излизат ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР