Делян Пеевски направи крачка назад от заканите си да изключи

...
Делян Пеевски направи крачка назад от заканите си да изключи
Коментари Харесай

Пеевски: Разумът е да бъдем заедно с г-н Доган. Засега групата на ДПС остава с 44 души

Делян Пеевски направи крачка обратно от заканите си да изключи 14 свои сътрудници от парламентарната група на Движение за права и свободи поради отхвърли им да поддържат кабинет на Росен Желязков.

" Движение за права и свободи ще бъде монолитно и с господин Доган ще върви напред и ще бъдем дружно. Разумът е с господин Доган да бъдем дружно, Движение за права и свободи няма да се разцепи ", разгласи Пеевски пред публицисти в Народното събрание, откакто стана ясно, че няма надзор върху най-малко една трета от групата си, в това число върху втория съпредседател Джевдет Чакъров.

Той разгласи, че не е виновен за изключването на тримата депутати Айсел Руфад, Рамадан Аталай и Джейхан Ибрямов, тъй като желанието за отстраняването им идвало от районните организации.

Ако Пеевски беше санкционирал всички дали своят вот " срещу " общото ръководство с ГЕРБ, групата на Движение за права и свободи щеше да слезе от второ до четвърто място по бройка в Народното събрание.

Съпредседателят на Движение за права и свободи прикани Румен Радев да не се бави с връчването на втория мандат, а Движението за права и свободи ще го върне незабавно.

" Третият мандат се вижда също, че няма да е сполучлив, тъй като нищо не могат да създадат Българска социалистическа партия сами без нас, ГЕРБ и ППДБ. Затова е ясно, че вървим към избори. Това е голяма неточност, наливаме в разрухата на страната. Трябва да престанем с тези игри и да излъчим държавно управление ", споделя още той.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР