Ден, след като беше проведено гласуването за кабинет, депутатът от

...
Ден, след като беше проведено гласуването за кабинет, депутатът от
Коментари Харесай

ОБРАТ: Ердуан Мехмед от ДПС се отрече от вота си за кабинета Желязков, застава зад Доган

Ден, откакто беше извършено гласуването за кабинет, депутатът от Движение за права и свободи Ердуан Мехмед се отхвърли от вота си в поддръжка на кабинета " Желязков ".
Мехмед е изпратил писмо до председателката на Народното събрание Рая Назарян, където написа, че " експлицитната му воля е била да гласоподава " срещу ".
Публикуваме декларацията без редакторска интервенция:
" Във връзка с провелото се съвещание на 50-то Народно заседание на 03.07 и осъществилото се гласоподаване за избор на кабинет и министър-председател, декларирам, изрично, че вотът ми следва да се смята като дал своя вот ‘”против”, а не “За” поддръжка на по този начин направеното препоръчани от ГЕРБ-СДС ", написа депутатът.
" Уважението и почитта ми към Почетния ръководител на Движение за права и свободи са безкрайни и заявявам най-отговорно, че волята ми бе да спазя неговите насоки, заради което съм уведомил Председателя на Народното събрание с искане за отразяване на действително изявения от мен избор.
Подкрепям напълно мъдрите насоки на доктор Ахмед Доган в тези спешни времена, настъпили за Движение за права и свободи и декларирам твърдо, че заставам зад неговите инструкции. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР