Тази седмица предаването COOL…T показа и забавната страна на една

...
Тази седмица предаването COOL…T показа и забавната страна на една
Коментари Харесай

Виктория Бекъм забавлява социалните мрежи с нова поза

Тази седмица предаването COOL…T сподели и занимателната страна на една от най-известните дами в света – Виктория Бекъм. Още преди година своенравната дама разгласява серия от фотоси, на които е заела странна поза до момента в който чете, приказва или си пили ноктите. Тогава фотографията учуди мнозина, защото задачата й остана тайнственост, с изключение на да изтъкне еластичността на някогашната моделка. Но по тази причина пък много известни персони използваха опцията да се подиграят на Пош Спайс като имитират странната и неуместна поза.

Сред тях бяха тв звездата Стефани Прат и фитнес блогърката Тифани Уотсън – близо два пъти по-млади от 43-годишната майка на 4 деца. Поредната звезда, която реши да си направи смешка с певицата, модел и дизайнер Бекъм, беше сестрата на Ким Кардашиян – 38-годишната Кортни Кардашиян.

Миналата седмица Виктория реши да й отговори и влезе в полезрението на медиите, откакто повтори фамозната си поза с щръкнал крайник - шлагер предходната година. Този път госпожа Бекъм се снима в розов халат, хавлия на главата и естествено обувки на висок ток. И напълно предстоящо, интернет беше залят от фотоси, имитиращи позата на Виктория. Млади девойки и даже мъже позираха в фамозната поза. Междувременно от " Дейли мирър " настояват, че Виктория Бекъм е почнала да качва килограми, с цел да забави стареенето и появяването на бръчки по лицето си.

Новият кадър на остарялата поза вижте в идващото видео: -->

Какво ще има в предаването тази седмица, вижте тук.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР