Тази седмица Меркурий влиза в знака на Близнаци, където ще

...
Тази седмица Меркурий влиза в знака на Близнаци, където ще
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 20-26 май

Тази седмица Меркурий влиза в знака на Близнаци, където ще остане до 4 юни. Обвързаните представители на зодиака ще се радват на повече естетика с обичания човек. Ако търсите любовта, в този момент е моментът в действителност да опознаете някого, към който имате интерес. Марс ще увеличи и желанието ни за фамилиарност. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Той или тя ще бъде напълно в мозъка ви тази седмица. Ще се замислите съществено върху сантиментална обстановка, нищейки всеки подробност от нея. Вместо да се побърквате от мисли, пробвайте се да се фокусирате към нещо друго. Знаете че би трябвало да намерите решение по любовен въпрос. Помислете дали индивидът, който ви вълнува в действителност заслужава да го вършиме приоритет за вас.

Телец

Нищо няма да ви спре да споделите вашите интимни стремежи с половинката. Марс се движи през вашия информационен бранш, което ще ви даде кураж да говорите без съмнения. Но Марс ще бъде с съвършена позиция към Уран, който е преминаващ през вашия знак. Това е освен опция за смяна, само че за реализиране на смели ходове. Хубавото е, че обичаният човек ще бъде сюрпризиран и удовлетворен от вас.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, наподобява че вниманието към вас е мощно. Притежавате мощна сила и всичко, което би трябвало да извършите е да кажете нещо инцидентно, а други хора ще се насочат към вас. Това несъмнено ще увеличи вашето его. Нека бъдем почтени, Близнаци, вие тъкмо това желаете. За благополучие тази сила ще повлияе удобно и на любовта ви, излъчвайки доста жизнеспособност и магнетизъм.

Рак

Сега, когато Марс е във вашия знак, вие се чувствате пламенно. Желанието ви за секс също се покачва. Ако сте необвързани, то настроението ви повлияно от тази планета ще се прояви по метод, по който нормално не се изразявате. Интересувате се от някого? Няма да имате никакъв проблем да извършите първата крачка. Малко самообладание е нужно, с цел да работят нещата във ваша изгода.

Лъв

Ще прекарвате повече време с другари и това ще ви се отрази добре. Благодарение на някого от тях ще може да излезете от менталната кутия, в която сте сложили историята на любовния си живот. Обвързаните Лъвове ще се радват на естетика и пристрастеност в спалнята.

Дева

Ще бъдете въодушевени да помогнете с нещо на обичания човек, може даже да е домакинство. Луната ще пътува през вашия сантиментален бранш, което ви прави по-емоционални в сходство с това, което в действителност желаете по въпросите за любовта. Ако сте необвързани, ще бъдете по-отворени за някого, към който нормално не сте.

Везни

За тези от вас, които са обвързани, диалозите с обичания човек ще бъдат ориентирани в посока взаимна поддръжка по отношение на професионално развиване, реализиране на новаторски цели. Може да разчитате на половинката ви за поддръжка. Ако сте необвързани, не се затваряйте вкъщи. Социалните контакти усилват опцията да срещнете забавни персони и нова обич.

Скорпион

Финансовите въпроси ще са преди всичко за обвързаните представители на зодията. Меркурий се придвижва във вашия 8-и дом на споделени запаси, свързвайки се със Слънцето. За благополучие, решенията, които ще вземете с колегата си ще са по взаимно единодушие. Не на последно място ще усетите искрите сред вас по нов и трогателен метод. Това е като глътка пресен въздух.

Стрелец

Фразата „ гениалните мозъци мислят еднообразно “ ще дава отговор изцяло за вас и половинката ви. Меркурий и Слънцето ще хвърлят светлина върху взаимоотношенията ви. Ще се радвате да говорите за всичко и ще откриете, че последното нещо, което чувствате в любовния си живот, е досада.

Козирог

Марс и Уран ще ви накарат да почувствате неочакван поток от пристрастеност, горящ през любовния ви живот. За благополучие ще получите подкрепяща връзка, а не променлива, сред Марс във вашия бранш на връзките и Уран във вашия сантиментален бранш. Очаквайте вълнуващи моменти с обичания човек, който може да ви изненада прелестно. Ако сте необвързани, събитията в любовния ви живот може да стартират да се трансформират.

Водолей

Меркурий влиза във вашия сантиментален бранш, оставайки там до 4 юни. Той ще направи връзка и със Слънцето, която сигурно ще освети вашия капацитет за обич. Възможно е да се двоумите за сътрудник. Обвързаните Водолеи също ще се радват на позитивните трептения на планетите.

Риби

Ако вършиме опити за бебе, тази седмица е подобаваща за обич. Но е допустимо някои Риби да научат, че тяхното бебе към този момент е реалност. За необвързаните има късмет за нови познанства и забавни контакти. Нещата се развиват бързо и вълнуващо. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР