Тази седмица бе изключително вълнуваща за футболния Левски. Сините“ елиминираха

...
Тази седмица бе изключително вълнуваща за футболния Левски. Сините“ елиминираха
Коментари Харесай

Андриан Краев: Ще победим Айнтрахт в първия мач с гол на Уелтън

Тази седмица бе извънредно вълнуваща за футболния Левски. „ Сините “ отстраниха по трагичен метод израелския Апоел Беер Шева в Лигата на конференциите и си осигуриха конфликт с Айнтрахт Фракфурт за влизане в групите на шампионата. Очакванията си за дуелите с немския отбор, за обстановката в Левски приказва Андриан Краев в особено изявление за „ Арена спорт “.

Полузащитникът направи прочувствена ретроспекция на успеха над Апоел Беер Шева на „ Герена “ с надвит гол на Роналдо в последните секунди на добавеното време на срещата.

„ Емоциите бяха фантастични, една от най-лудите и най-запомнящите се вечери в моя живот. Съдбата ни оказа помощ в последната минута за злополучното отпадане предходната година от Хамрун. Изстрадан триумф, веселя се за всички „ сини “ почитатели, заслужават го “, стартира националът на България.

Според него Левски има силите да сервира изненада против Айнтрахт и счита, че „ сините “ ще реализиран минимална победа с първия дуел в София.

„ Айнтрахт е гранд за топ шампионатите в Европа, само че това е футболът, всичко може да се случи. Виждали сме и по-големи изненади във футбола. Надявам се да ги отстраним. Смятам, че е изцяло допустимо. Предимство е, че първия мач играем пред нашата аудитория. Мисля, че ще победим с 1:0 в първия мач с гол на Уелтън “, добави Краев.

Футболистът изрази предпочитание да получи трансфер в чужбина.

„ Моето предпочитание е да изляза в чужбина. Ако имам такава опция, ще го направя, само че за момента съм фокусиран върху Левски. Много съм благополучен в клуба “, приключи Андриан Краев.

Цялото изявление с Андриан Краев в предаването „ Арена спорт “ вижте във видеото!




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР