Тази събота в 20:00 ч. още осем български звезди ще

...
Тази събота в 20:00 ч. още осем български звезди ще
Коментари Харесай

Рачков посреща още осем звезди, готови за забавления в „С Рачков всичко е възможно“

Тази събота в 20:00 ч. още осем български звезди ще се впуснат в най-забавните провокации, водени от неподражаемия Димитър Рачков. Александър Сано, Нели Атанасова, Криско, Мария Илиева, Албена Михова, Лара Златарева и постоянно готовите за ваучър в студиото – Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев – Боби Турбото ще излязат на сцената, подготвени да разсмеят всички.

Зрителите на NOVA ще видят и напълно нови и доста занимателни игри за първи път на сцената на шоуто. Прекрасната Мария Илиева ще тества „ Усмивката на зъболекаря “, а Криско и Кака Лара ще полетят високо над Рачков с играта „ Лети, лети, лети “. Дали ще стигнат до тавана на студиото, ще зависи само от отговорите, които ще дадат на въпросите, заложени от Димитър Рачков. Всички дружно ще обединят старания, с цел да създадат един голям и доста комичен „ Body Burger “.

Музикалните провокации още веднъж ще са на респект, а звездите ще видят по какъв начин се оправят в „ Щурата тайфа “ и „ Побърканият микрофон “. Рачков ще изпита и езиковите познания на гостите си с „ Рачник “, а в края на шоуто актьорското предизвикателство в „ Лудата стая “ ще разсмее всички. Този път тя ще се трансформира в класната стая на първия образователен ден с всички достоверни облици в тази обстановка..

Кой каква роля ще има в „ Лудата стая “? Ще съумеят ли всички да се задържат на краката си? Кой в коя игра ще се включи? Кое ще бъде най-смешното предизвикателство? Как ще оправят с игрите Александър Сано, Нели Атанасова, Криско, Мария Илиева, Албена Михова, Лара Златарева, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев – Боби Турбото? – разберете тази събота в 20:00 ч. по NOVA.

Следете, и на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР