Тази събота от 17:00 ч. по bTV зрителите ще проследят

...
Тази събота от 17:00 ч. по bTV зрителите ще проследят
Коментари Харесай

Яна Маринова с болезнени откровения пред Александра Сърчаджиева в „Животът по действителен случай“

Тази събота от 17:00 ч. по bTV феновете ще проследят от близко и трансформацията на една жена, посветила живота си да оказва помощ на другите

Новият епизод на „ Животът по автентичен случай “ събира две актриси в студиото на признанията тази събота (18 февруари) от 17:00 ч. по bTV. Водещата Александра Сърчаджиева е поканила колежката си Яна Маринова за диалог без табута и премълчани истини.

Яна ще показа най-личните прекарвания от детството си, мъчителни мемоари и своята позиция за възпитанието, любовта, тежестта на битието и възторга от живота. Камерата на „ Животът по автентичен случай “ ще я последва и зад кулисите, където рядко са допускани външни хора.

В рубриката „ Моето ново Аз “ Радост Драганова ще запознае феновете с една дама, която професионално е пособия на стотици българи да балансират душите си, а през днешния ден е ред да обезпечи допустимо най-хубавото персонално за себе си. Лекарите ще създадат всичко допустимо и ще върнат времето обратно най-малко с 10 години. Проследете една вълнуваща смяна на жена, минала през доста компликации в живота – в събота (18 февруари) от 17:00 ч. по bTV!

Тази седмица Иво Аръков е подготвил забележителна музикална ранглиста – в „ Топ 10 “ са събрани най-популярните и предизвикващи бурни страсти песни, в които топ реализатори пеят не за друго, а за пари.

Не пропускайте „ Животът по автентичен случай “ – тази събота от 17:00 ч. по bTV!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР