Тази събота /11 септември/ в 17:00 ч. стартира новият съботно-неделен

...
Тази събота /11 септември/ в 17:00 ч. стартира новият съботно-неделен
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева в „Говори сега“ по БНТ 1

Тази събота /11 септември/ в 17:00 ч. започва новият съботно-неделен блок „ Говори в този момент " с водещ Мая Костадинова. Още в първия ефир на двучасовото студио по Българска национална телевизия 1, предаването ще срещне феновете с основни фигури от публичния живот, които приказват за значимите тематики от България и света.

Кристалина Георгиева, ръководещ шеф на Международния валутен фонд, приказва за рисковете в стопанската система и действителната опасност от голяма инфлация, в извънреден диалог с Даниела Кънева за Българска национална телевизия.

Минути на безмълвие 20 години след ужасяващия атентат на 11 септември в Съединени американски щати. На живо ще бъде излъчена възпоменателната гала в памет на жертвите. Успех или неуспех е борбата с тероризма - анализът е на публицистите Петър Волгин и Георги Милков.

Първата жена президент на Афганистанския народен кино център, афганистанската режисьорка Сахра Карими, приказва за бягството си от талибаните.

Какво е общото сред вируса и политиката и подготвен ли е да нападна Дондуков 2 - приказва проф. Тодор Кантарджиев.

А в рубриката „ Шампионска среща ", чаровната Симона Пейчева ще срещне феновете с една от най-провокативните персони в българския футбол и играч на някои от огромните европейските грандове - Фиорентина, Ювентус, Манчерстър Сити, Парма, Спортинг Лисабон.

Своята прочувствена изповед за кариерата и живота си ще направи футболистът Валери Божинов.

Гледайте „ Говори в този момент ", събота и неделя от 17:00 ч. с водещ Мая Костадинова по Българска национална телевизия 1!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР