Тази пролет, сандалите са секси, високи и в нестандартни цветови

...
Тази пролет, сандалите са секси, високи и в нестандартни цветови
Коментари Харесай

Шопинг: Сандали на висок ток

Тази пролет, сандалите са секси, високи и в ексцентрични цветови комбинации, а най-актуален модел е този с каишка на глезена.

Черно и бяло

Ефектните сандали на Nine West носят трайбъл лъх. Класическото черно е в композиция с ексцентричната задница – ток и пета, изплетена в етно претекстове.

Ако не те притегля преливането на доста цветове и искаш едноцветни сандали с модернистична и по-впечатляваща визия, розовите кожени сандали с капси на Mango са твоето решение. Сандалите са в един цвят, каишките са покрити с капси. Това, което ги прави ексцентрични, е комбинацията от тънки каишки и много пълен ток, без пета.

Сандали, които крещят “Виж ме ”. Страхотни извивки в сандалите на Steve Madden, “напръскан ” принт и усукани каишки основават ултимативната визия на тези дръзки сандали.

Дизайнът на сандалите на H&M и силиконовите детайли са със  спортна отпратка. Комбинацията с фино токче разрешава сандалите да се съчетаят в по-разнообразни стилове. Висок ток, гумена подметка в прасковен цвят и силиконова каишка в същия цвят , с цип на петата, наподобяват задоволително атрактивно, с цел да попаднат в нашата селекция.

Фини и изискани, сандалите на Dolce Vita се открояват с помощта на впечатляващия пъстър блок .

Виж още:
Шопинг прелъщение: цветни, пролетни, леки
8 правила на положителния жанр от Киара Ферани
Дръзката нова визия на Селена Гомес
Как маникюрът унищожава ноктите ти
Как се отразява захарта на кожата ти?

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР