Тази нощ е била атакувана колата на управителя на Тубдиспансера

...
Тази нощ е била атакувана колата на управителя на Тубдиспансера
Коментари Харесай

Насред битката с COVID-19: Атакуваха колата на шефа на Тубдиспансера във Враца д-р Костадин Шахов /снимки/

Тази нощ е била атакувана колата на шефа на Тубдиспансера във Враца доктор Костадин Шахов, научи организация BulNews.
Под прикритието на тъмнината незнаен варварин е нанесъл няколко удара на предното ляво стъкло на лек автомобил „ Пежо “ 607, който от години медикът кара. Колата е била паркирана на нормалното си място пред жилището на доктор Шахов.
По някаква причина агресорът не е съумял да дочупи стъклото, макар че е нанесъл най-малко 2-3 удара. Той обаче го е оставил мощно развалено и на процедура водачът не вижда нищо от купето. Във всички случай стъклото би трябвало да се смени, с цел да може колата да се движи.
Нападението над персоналния автомобил на доктор Шахов провокира доста въпросителни. В момента без пресилване може да се каже, че той е Генералът, който води десетки медици в борбата с ковид във Враца и региона. На ден получава по десетки телефонни позвънявания от познати и непознати с молба за помощ при лекуването на рисковата болест. Неговата безрезервност не остава загадка за обществото и затова Тубдиспансерът получава доста дарения, които му разрешават да се грижи за стотиците пациенти, които минаха и следва да минат през здравната институция. Няма да е пресилено да се твърди, че ръководеното от него лечебно заведение избави десетки хора, а всеки в града, който се почувства заплашен, държи да получи помощ точно там. В момента екипът на доктор Шахов е с най-висока експертиза в борбата с COVID-19 във Врачанско.
Да атакуваш в сходен миг доктор, който всеки ден се бори за живота на своите пациенти, е освен аморално, а и цинично. И много обидно!
Каквато и да е повода за вандалския акт, нищо не може да оправдае тази експанзия. От поста на доктор Костадин Шахов във фейсбук излиза наяве, че той не е схванал посланието и цялата работа ще завърши със промяната на счупеното стъкло.
Дано на този, който е нападнал лекия автомобил на доктора, да не му се наложи да стане пациент на Тубдиспансера и да моли за помощ медиците. Може и на тях тъкмо в този миг да им се счупи нещо…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР