Тази неделя мобилният пункт за ваксинация в Борисовата градина няма

...
Тази неделя мобилният пункт за ваксинация в Борисовата градина няма
Коментари Харесай

Заради бурята мобилният пункт за ваксинация в Борисовата градина няма да работи

Тази неделя мобилният пункт за имунизация в Борисовата градина няма да работи, заяви пресцентърът на Столична община. Причината е увреждане на палатките от бурята нощес.

Общо през вчерашния ден в мобилните пунктове, разкрити от Столична община и СРЗИ, са се ваксинирали 636 души, от тях в парковете 453.

Между 9.00 и 16.00 ч всеки, който пожелае, може да си сложи РНК или векторна ваксина в Южния парк, Северен парк, парк " Дружба " и в читалището в кв. Христо Ботев. От 13.00 ч до 18.00 ч. работят и трите пункта в моловете - " Парадайс ", " Сердика център " и " Ринг мол ".

Пред парк " Заимов " против Националния център по заразни и паразитни заболявания е ситуиран и рейсът на СРЗИ, в който жителите също могат да се имунизират до 18.00 ч.

" Само персоналният образец и усилената работа на посредниците, които да коментират изгодата и нуждата от имунизация ще оказват помощ за това хората да преодолеят страха и предразсъдъците. Милиони хора по света към този момент се имунизираха, а виждате че се появяват нови разновидности, които могат да се преодолеят единствено с имунизация ", е коментирал проф. Тодор Кантарджиев, който е съветник на Столична община за имунизационния развой в София.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР