Тази надуваема дъска е идеална за водни спортове като сърф

...
Тази надуваема дъска е идеална за водни спортове като сърф
Коментари Харесай

TOMSHOO 3.2M Paddleboard - надуваема дъска за гребане и сърф


Тази надуваема дъска е идеална за водни спортове като сърф и гребане

Скоро ще дойдат летните месеци и спортове като гребане и сърф ще станат доста настоящи. А за пътуващите по далечни и по-топли дестинации тези занимания не зависят от сезона тук. Представяме един удобен комплект за воден спорт.

Надуваемата дъска за гребане и сърф се предлага в този момент преференциално в световния онлайн магазин Cafago на цена от €149,99 с ваучър за отстъпка SKUBL3 и безвъзмездна доставка от европейски склад. Комплектът включва всичко належащо за сърфиране и е превъзходен подарък за хората, които обичат водните спортове.

Дъската се напомпва до налягане от 1 бар

С размери 12,6x32x6 инча, дъската се поддържа елементарно уравновесена и постоянна при спортуване в морето или на езеро в спокойна вода. Изработена е от заздравен PVC материал, извънредно постоянен и устойчив, и има оптималната товароносимост до 150 кг.

Нехлъзгащата се поставка на палубата омекотява удара при рухване след падение и ще ви защищити от травми. За спомагателна сигурност и сигурност разполага още с дръжки за улавяне и навита каишка за сърф.

Нехлъзгаща се поставка и защитна каишка вършат дъската по-безопасна

Дъската се предла се със наложителни аксесоари като регулируемо весло, перка за сърф, навита защитна каишка, помпа за надуване, ремонтен комплект, ремък за предпазване, водоустойчива чанта за телефон и раница за пътешестване. елементарно се навива след изпускане.

Направена e от PVC материал в наследник цвят, с размер на борда 320х81х15 см, дължина на греблото 170-210 см и дължина на опънатата каишка 3,0 м. Дъската тежи 9 кг, а когато е напомпана, налягането в нея е 15 PSI (около 1 бар).

Комплектът на надуваемата дъска включва всичко належащо за воден спорт

Можете да купите надуваемата дъска тук: – за €149,99 с ваучър за отстъпка SKUBL3 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР