Тази молитва на мен винаги ми дава сили. И ми

...
Тази молитва на мен винаги ми дава сили. И ми
Коментари Харесай

Силна молитва, изменяща съдбата за 40 дни

Тази молитва на мен постоянно ми дава сили. И ми оказва помощ. За което благодаря. Тя оказва помощ да разберете, че би трябвало да се радвате при всевъзможни условия и да благодарите на Бога, пророците и всички Свети Чудотворци, от които вземаме образец.

Но когато ни застигне сложен проблем, бързаме да помолим Висшите сили за помощ. Има молитва, която трансформира ориста за 40 дни, толкоз мощна, че от време на време е мъчно да се повярва в нейната мощ.

Молитва към Николай Чудотворец, изменяща ориси

Дори след гибелта си Светецът демонстрира огромната си мощ в подпомагането и разрешаването на светските проблеми на елементарните хора. Всеки православен знае, че даже от небето Николай Чудотворец вижда и чува техните молебствия и извършва даже най-съкровените стремежи на вярващите:

. Всеки, който не е благополучен, желае да промени ориста, която му е отредена.

2. Всеки, който е изгубил непосредствен човек, се обръща към Светеца за утешение на душата на умрелия и за личното си успокоение.

3. Всеки, ойто се нуждае от поддръжка в бизнеса, работата.

4. Всеки болен и измъчен търси излекуване на тялото и душата си, обръщайки молитвите си към Божия светец.

И помнете, че не можете да готвите храна, да гледате телевизия и да ругаете в стаята, където се молите. Опитайте се да поддържате стаята чиста и мислите ви чисти.

Ето и самата молитва:

Свети Никола Чудотворче и угодниче Христов, Светът към който носи скъпа берекет и неизчерпаемите чудеса на морето, крепостта на духовното, преблагословени Свети Никола, ти ще бъдеш покровител пред Господа да ни пази от всички несгоди, приканвам те: Радвай се, Никола, Велики Чудотворче, радвай се, Светителю Никола, радвай се Никола, популярен Чудотворец!

Ангелски облик на земно създание разкрива всички създания на Твореца; доблестен господ на добротата на душата, преблажени Никола да учи всички да обичат от сърце:

Радвай се, в благ одежди роден, както Той е чист в плътта; Кръстен в градушка, огън и вода, и тъй като неговата плът е свята. Радвай се, със силата на душата с раждането се разкрива.

Радвай се, в земната градина на обещанието; Радвай се с цвета на Божественото благовоние. Радвай се с добродетелната лоза на Христос; Радвай се, дърво на небето Чудотворче Никола. Радвай се, ралината на рая; Радвай се, смирна мирис в името на Христос. Радвай се, тъй като ти прогонваш рева и градешката и носиш наслада. Радвай се, Никола велики Чудотворче, радвай се Никола велики Чудотворче, радвай се Никола, велики чудотворче.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР