Тази компактна риболовна лодка има контейнер за около 2 кг

...
Тази компактна риболовна лодка има контейнер за около 2 кг
Коментари Харесай

Риболовна лодка за стръв – с дистанционно и круиз контрол


Тази компактна риболовна лодка има резервоар за към 2 кг примамка

Любителите на риболова могат да се възползват от новите технологии, с цел да подобрят резултатите си. Една самостоятелна лодка за примамка се обрисува като наложителен инструмент в арсенала на модерните рибари.

Компактна и маневрена, се предлага преференциално единствено за €62,99 в световния онлайн магазин Cafago, с безвъзмездна доставка от европейски склад. Тя се задвижва от двойна моторна система, оборудвана е с витло с три лопатки за бърз круиз и работи тихо, с цел да не безпокои рибата.

Риболовната лодка за примамка се ръководи с безжично отдалечено с обсег до 500 метра

Контейнерът за примамка разполага с огромен потенциал – може да поеме към 2 кг, а стартирането на стръвта става комфортно с един бутон на отдалеченото. Самата лодка с размери 514х264х295 мм е направена от първокачествен ABS материал, резистентен на изхабяване и удар. Напълно затворената кабина понижава съпротивлението на водата и прави лодката по-стабилна.

Тази е издръжлива, с нощна светлина. Оборудвана е с двойна батерия с огромен потенциал от 12 000 mAh (с опция за нарастване до 18 000 mAh). Предвидени са LED предна светлина с висока бляскавост и мигачи за нощен лов на риба.

Риболовнатя лодка за примамка е оборудвана с двойна батерия с потенциал 12 000 mAh

С едно тракване може да включите системата за круиз надзор, с цел да поддържате придвижването на лодката с непрекъсната скорост по права линия, което ще ви спести време и старания и ще освободи ръцете ви за главното занятие – риболова. Лодката може да се движи с оптималната скорост 250 м/мин.

Предвидена е също функционалност за автоматизирана промяна на маршрута на. Вградена система за автоматизиран баланс може да помогне за поправяне на отклонението и да подсигурява, че лодката продължава да се движи напряко даже при съществуване на вятър, талази и товар.

Риболовната лодка за примамка разполага с LED светлини и мигачи за потребление нощем

Можете да управлявате лодката с включеното в комплекта безжично отдалечено, захранвано от две общоприети AA акумулатори (трябва да си ги купите отделно). Дистанционното работи на периодичност 2,4G и има обсег от 500 метра, като поддържа функционалности за ръководство на придвижването, изпразване на контейнера със стръвта и инспекция на положението на батерията. В комплекта ще намерите още захранващ USB кабел, витло и документи.

Можете да купите лодката тук: – на цена от €62,99 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР