До края на май мобилните планове ще бъдат с 50%

...
До края на май мобилните планове ще бъдат с 50%
Коментари Харесай

50% по-ниска такса за шест месеца на мобилните планове Total Unlimited до края на май

До края на май мобилните проекти ще бъдат с 50% по-ниска такса за първите шест месеца от двугодишния абонамент. От предлагането могат да се възползват всички сегашни и нови клиенти на оператора, които желаят преференциален проект с безграничен мобилен интернет и безкрайни национални минути за диалози в най-хубавата мрежа в страната съгласно umlaut.

Мобилната мрежа на Yettel бе отличена като най-хубавата в България със седми документ Best in Test. Независимата организация umlaut е сравнила работата на трите мобилни мрежи в страната и е определила тази на Yettel за най-хубава с общо 926 от 1000 вероятни точки. Операторът е класиран преди всичко в четири основни категории: надеждност, покритие, глас и времезакъснение. Резултатите са реализирани след провеждането на повече от 129 милиона измервания в границите на 24 седмици - от 31 юли 2023 до 14 януари 2024 година

До 31 май проектът Total Unlimited 44.99 ще се предлага за 22,49 лв. на месец за първите шест месеца. Той включва безграничен мобилен интернет със скорост до 200 Mbps, безкрайни национални минути за диалози и две цифрови услуги за шест месеца без в допълнение възнаграждение.

Вторият промоционален проект Total Unlimited 54.99 се предлага за 27,49 лв. на месец за първата половин година от контракта. Скоростта на мобилния интернет е лимитирана до 400 Mbps, националните минути също са безкрайни, като потребителите ще получат и две цифрови услуги за 12 месеца.

Най-високият проект на оператора - Total Unlimited 64.99 се предлага за 32,49 лв. за първите шест месеца от абонамента до края на май. При него скоростта на мобилните данни е неограничена, националните минути също, а включените цифрови услуги за 12 месеца са три.

Клиентите на Yettel могат да избират от цифровите услуги HBO MAX, Storytel, Deezer, абонамент за „ Капитал ", Bookmate и просветителната платформа iZZI, които могат да прибавят към проекта си без в допълнение възнаграждение за избран интервал от време.

Мобилните проекти дават достъп до пакета услуги „ ". Той дава опция на потребителите да закупят смарт телефон на лизинг на преференциални цени, да застраховат устройството си и да се възползват от личния сертифициран сервиз на Yettel и програмата „ Рециклирай и спести ", посредством която могат да върнат остаряло устройство за преработване и да получат 100 лв. отстъпка от цената на нов смарт телефон.

Всеки клиент, който подписа двугодишен контракт за проект Total Unlimited ще получи и 100 лв. еднократна отстъпка от цената в брой или на погашение на определени смарт часовници от Yettel.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР