Тази коалиция я няма, не го ли разбрахте? Това заяви

...
Тази коалиция я няма, не го ли разбрахте? Това заяви
Коментари Харесай

Коалицията на `Обединени патриоти` май се разпадна

" Тази коалиция я няма, не го ли разбрахте? " Това съобщи Красимир Каракачанов след траялата към 2 минути съдружна среща сред него, Волен Сидеров и Валери Симеонов, предава Българска национална телевизия.

Лидерите на Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и " Атака " трябваше да се срещнат през днешния ден, с цел да обсъдят положението и бъдещото на партньорството си. Те обаче небрежно си потеглиха, откакто Сидеров предложения публицистите да участват на събранието им, което не се хареса на неговите сътрудници.

В момента дребната коалиция крепи държавното управление на ГЕРБ и спомага за болшинството в Народното събрание.

" Атака " освен че предложи съвещанието да бъде снимано с камери, само че и закъсня с половин час за срещата, което в допълнение раздразни хората от другите две партии.

" Всъщност подписите, които сме сложили под съглашението към този момент не важат. Тука е значим прекосяването от скандал в скандал, прекопирване на модела на политическо държание примерно на Корнелия Нинова, аз не искам да вземам участие в тоя сюжет ", разяснява Симеонов.
 Вътрешна македонска революционна организация желае да издигне Славчо Атанасов за кмет на Пловдив  Народното събрание утвърди договорката за F-16 с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация
Лидерът на Атака Волен Сидеров изясни, че са желали съдружният съвет да заседава в цялостна бистрота, пред медиите. Той уточни, че обединението е сложена под въпрос с решението на останалите сътрудници той да бъде заменен като ръководител на парламентарната група.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР