Името на подземния бос Евелин Баннев-Брендо се свързва с едни

...
Името на подземния бос Евелин Баннев-Брендо се свързва с едни
Коментари Харесай

Лъжа или истина? Кои родни красавици са минали през леглото на Брендо

Името на подземния необут Евелин Баннев-Брендо се свързва с едни от най-емблематичиите и мечтани родни хубавици. За негови връзки с разнообразни хубавици са излизали редица изявления, въпреки в никакъв случай да не е имало безапелационни доказателства коя от тях какъв брой действително е близка с „ кокаиновия крал “.

Най-известната спекулация на Банев е с манекенката на долни дрехи Снежина Вълкова. Двамата бяха снимани по какъв начин са се награбили, като фотографията не оставя подозрения за връзките им.

„ Снежина Вълкова се хвалеше, че вечер хващали самолета за Гърция, отивали в стая, цялостна с рози на Санторини, а на сутринта се прибирали в България. Нямаше мощ, която да го откаже, в случай че си набройка хубавица “, споделя другарка на Снежина. Бурната спекулация на „ кокаиновия крал “ и манекенката на долни дрехи обаче бързо завършва след появяването на съдбовната фотография.

Публикации в медиите от 2012 година свързват името на Евелин Банев и с друга хубавица - актрисата Елена Петрова.

„ Боже мой, това са цялостни нелепости. Изобщо не познавам. този човек. Казвате, че до момента в който сме снимали „ Стъклен дом “ в неговия хотел, сме се срещнали? Абсурдно е това. Ние имахме толкоз доста местоположения на хотели, в коитс снимахме, че въобще не знам кой тъкмо е бил неговият “. Това сподели красивата Елена Петрова пред „ България Днес “ за познанството си с Брендо.

За певицата Белослава също има изявления, че е била в близки връзки с индивида от ъндърграунда. Твърди се, че двамата се срещат преди повече от шест години, когато Брендо изкупува земята на бащата на Белослава - доктор Борислав Стоянов-Доктора в Лозенец. Самата Белослава нито удостовери, нито отхвърли пред вестника, че познава Банев. „ Моля ви, звъннете ми по-късно, че сега съм на запис и не мога да ви отговоря на въпроса “, сподели певицата.

Друга хубавица - Виктория Радина - момичето с порнопсевдонима Никита също се радвало на няколко любовни нощи в обятията на Евелин Банев-Брендо, отново настояват разнообразни уеб сайтове. Дали това е по този начин обаче, остава мистерия.

Появяват се изявления и за съученичката на Евелин Банев-Брендо от родната гимназия в Тополовград - фолкпевицата Таня Боева. Тя отхвърля сходно нещо и е безапелационна, че това, че и двамата имат общи родственици в Тополовград, не значи, че му е била държанка, и изказванията са безпочвени.

Голямата обич на Евелин Банев-Брендо обаче остава брачната половинка му Моника Добринова, с която е разведен от 2005 година насам. Запознати настояват, че раздялата им е единствено по документи, а двамата към момента разделят обща постелка. Имат две дъщери - Александра Банева и Лара Банева. Именно след изневярата с манекенката Снежина Вълкова Брендо си платил скъпо и прескъпо на Моника за интимната спекулация. Щерката на притежателя на фешън къща „ Бициани “ Александър Добринов получила от брачна половинка си като възмездие на прегрешението преди години яхта, разположена на пристанището в Созопол. 15-метровото страшилище се водило на името на съдружника на Брендо - Георги Семерджиев-Шопа, само че се казвала „ Моника “. По-късно лодката отплава за гръцкия остров Самотраки, където, Брендо и брачната половинка му се твърди, че и през днешния ден имат хотел. „ Моника е много ревностна и постоянно постанова санкции на мъжа си. Нищо че са разведени, те към момента се обичат “, твърди близка на русокосата Брендова брачна половинка.

Другата обичана жена в живота на Брендо е майка му, към този момент покойница - Добринка. Скромната й работлива някогашна преподавателка от помощното учебно заведение в Тополовград отглежда сина си сама, откакто се развежда с татко му, когато Брендо е на пет години.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР