Тази коалиция беше трудно сформирана от партии, които са много

...
Тази коалиция беше трудно сформирана от партии, които са много
Коментари Харесай

Василев: Слави Трифонов е предубеден и с предубеждение не може да се спори

" Тази коалиция беше мъчно образувана от партии, които са доста разнообразни по своята същина - и като схващане за стопанска система, и като схващане за обществена политика. Имаше едно схващане в основата на образуването на обединението и това схващане беше, че ще се постави завършек на кражбите и, че парите на българите ще бъдат разходвани транспарантно, оправдано и законосъобразно. Нашата алена линия е да не допуснем обири, през днешния ден сме тук тъкмо поради тази алена линия ", съобщи на конференцията на " Продължаваме промяната " вицепремирът и министър на финансите Асен Василев.

По думите му може да има разлики какво е най-добре да се направи, по какъв начин е най-добре да бъдат подкрепени българските жители и българските компании, по какъв начин е най-целесъобразно да се разходва ресурсът, който страната събира от жителите, само че не може да има другия по това, че не би трябвало да се позволяват обири и по това, че би трябвало да се упражнява ефикасен надзор върху всеки лев държавна пара.

" Няма по какъв начин да допуснем публични поръчки, които не са на най-ниска цена, а съдържат съставен елемент есе какъв брой добре пълним дупки. Това се правеше в едно друго ръководство, няма да се прави в нашето ръководство. Слави Трифонов е преднамерен и с предрешение не може да се спори ", добави Асен Василев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР