Тази коалиция беше трудно сформирана от партии, които са много

...
Тази коалиция беше трудно сформирана от партии, които са много
Коментари Харесай

Асен Василев: Не може да имаме различия относно допускането на кражби

Тази коалиция беше мъчно образувана от партии, които са доста разнообразни по своята същина – и като схващане за стопанска система, и за обществена политика и за интеграция на България на интернационалната скица. Имаше едно общо схващане – че ще се постави завършек на кражбите и парите на българите ще бъдат разходвани транспарантно и оправдано. Нашата алена линия е да не допуснем обири. Това съобщи вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев на изключителна конференция на „ Продължаваме промяната “, представен от.

Минути по-рано Слави Трифонов разгласи, че напуща обединението.

„ Днес сме тук тъкмо поради тази алена линия. Може да имаме разлики какво е най-добре да се направи, по какъв начин най-добре да се подкрепят жителите и компаниите, само че не можем да имаме разлики по това, че не би трябвало да се позволяват обири и да се упражнява ефикасен надзор върху всеки лев държавна пара “, добави той.

„ Няма по какъв начин да допуснем публични поръчки, които не са на най-ниска цена, а съдържат съставен елемент „ есе “ какъв брой добре пълним дупки. Това се правеше в едно друго ръководство, няма да се прави в нашето ръководство “, сподели още Василев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР