Тази история е публикувана на паранормалния сайт starfiretor.com. Случила се

...
Тази история е публикувана на паранормалния сайт starfiretor.com. Случила се
Коментари Харесай

Понякога те се завръщат …: призракът на Кристабел

Тази история е оповестена на паранормалния уебсайт starfiretor.com. Случила се е преди няколко години, само че едвам неотдавна е видяна и е почнало разискването и в мрежата.(Понякога те се завръщат …: призракът на Кристабел)През юли 1996 година, създателят на уеб страницата, с псевдоним Starfire Tor, осиновява от приюта две котета, на които дава имената Кристабел и Захария.Те се трансформирали в две огромни пухкави и обичани домашни любимци. Starfire Tor се привързва мощно към тях и съгласно него, даже открил „ някаква телепатична връзка “ с котките си.Скоро след осиновяването, Кристабел е диагностицирана със слепота, само че тя бързо се научила и привикнала да се движи из къщата, без да допира мебелите.

 Кристабел и Захария, като дребни котенца (вляво). Захария, като по-възрастен (вдясно).
Кристабел и Захария, като дребни котенца (вляво). Захария, като по-възрастен (вдясно).Уви, заради здравословни проблеми, Кристабел умряла през 2004 година Няколко дни по-късно, след гибелта й, създателят разказва по какъв начин я почувствал на леглото си. След това, неведнъж вижда нейния фантом на разнообразни места в дома си.Четете още:АКТРИСАТА ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН РАЗКАЗВА, ЧЕ Е ЖИВЯЛА В КЪЩА СЪС ЗЪЛ ПРИЗРАК (ВИДЕО)
В същото време, сякаш Захария също вижда призрака на Кристабел. Понякога Starfire Tor вижда, че той се държи по този начин, като че ли още веднъж играе с живата си сестра или облизва някой незабележим за индивида.

 Кристабел
КристабелНа 30 юни 2012 година, Захария също умира, заради напредналата си възраст.На 3 юли 2012 година, Starfire Tor прави мистериозна фотография.Това се случва, когато създателят ненадейно чул звуци в стаята, като котка, която гризе суха храна и след това пие вода.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР