Тази иначе толкова посредствена политическа драма, която се разви снощи,

...
Тази иначе толкова посредствена политическа драма, която се разви снощи,
Коментари Харесай

И резултатите от преброяването на Герена са...

Тази другояче толкоз посредствена политическа драма, която се разви нощес, доста припомня на обстановката в Левски. В случая обаче не става дума за " обръщалката ", която в един миг се получи при преброяването на предварителните резултати на двете водещи политически сили в страната, а за разноцветните възгледи, които показва очевидно разграниченото ни общество.

Абсолютно по същия метод на " Герена " се следят разнообразни философии и визии за бъдещето на 26-кратните първенци. Именно заради тази причина се появиха няколко страни, които сляпо имат вяра, че са прави.
 Снимка 608020
Източник:

Така, в случай че се стигне до избори на стадион " Георги Аспарухов ", резултатите ще бъдат сходни на тези, които видяхме нощес. Две водещи фигури ще се борят за първото място, до момента в който останалите се бутат изпод за повече власт, пробвайки се да разсеят вниманието на гласоподавателите към главните лица на клуба.
 Боримиров споделил на Ивков: Като не ти изнася, тръгвай си от Левски!
Боримиров споделил на Ивков: Като не ти изнася, тръгвай си от Левски!

Ето по какъв начин му дал отговор юристът

" Коалицията " сред Наско Сираков и Станимир Стоилов се разпадна. Добавете неотдавна появилата се омраза сред Иво Ивков и Даниел Боримиров, а като за похлупак на всичко включете и дебнещият в засада Константин Папазов, който пък се заяде с проведените почитатели на " сините ".

Чудно. Изборните резултати на " Герена " щяха да са ясни - пет страни, шестата е под въпрос. Познато, нали? А ние кардинално се чудим за какво за следващ път бяхме на избори.
 Тити Папазов не пропусна да се заяде с проведените почитатели на Левски
Тити Папазов не пропусна да се заяде с проведените почитатели на Левски

" В масата е силата! "

Иначе е извънредно необичайно, че приказваме за ослепителен разкол в връзките сред Стоилов и Сираков. Да речем, че по долните етажи е обикновено всеки да се бори за освен това. Но въпреки всичко върхът би трябвало да бъде непреклонен. Той би трябвало да води, да взима значимите решения и да взема решение проблемите на всички. Затова му е гласувано доверие от множеството хора.
 Снимка 609989
Източник:

Статистиката в политиката сочи, че в случай че дадена коалиция се разпадне, на обособените партии след това им е съвсем невероятно да завоюват изборите независимо. Защо " сините " вървят по същите неверни стъпки, по които вървят тези на жълтите павета? Това няма да докара до нищо положително и тогава " Герена " също внезапно ще спадне изборната интензивност...
 Руснаци си търсят до дъно парите от Левски
Руснаци си търсят до дъно парите от Левски

Не се отхвърлят
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР