Тази година Врачанският есенен панаир ще бъде покорен от фламенкото,

...
Тази година Врачанският есенен панаир ще бъде покорен от фламенкото,
Коментари Харесай

Калин Каменов с изненада! Ето кой ще взриви сцената на панаира във Враца

Тази година Врачанският есенен панаир ще бъде обуздан от фламенкото, заяви кметът на Враца Калин Каменов. На сцената ще излязат Gipsy Kings и Pablo Reyes. 
„ Джипси Кингс “ е група от фламенко, салса и поп музиканти от Франция, чиито осъществявания са на андалуски испански. Макар че членовете на групата са родени във Франция, техните родители са най-вече  испански роми, напуснали Каталония по време на Испанската революция през 1930-те. Известни са това, че довеждат каталунска румба, която по своята същина е поп музика с далечни корени в обичайна фламенко музика до международната аудитория. 
Пабло Рейес е истинският съосновател на групата и след над 20 милиона продадени копия и премия „ Грами “, взема решение да направи нов си план, в който притегля още двама основни музиканти от бандата – един от най-прославените китарни виртуози – Марио Регис и музикалния началник и основен композитор на “Кралете ” – басиста Ксавие Падиа. Съставът на Gipsy Kings се добавя от Джовани Буче (вокали и китара) – един от най-прославените реализатори на румба в Южна Франция и Испания и барабаниста Хосе Кортез.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР