Тази година властваха все приглушените, меки, неутрални цветове. През 2023

...
Тази година властваха все приглушените, меки, неутрални цветове. През 2023
Коментари Харесай

Кой е цветът на 2023 г.

Тази година господстваха все приглушените, меки, неутрални цветове. През 2023 година обаче ще се гмурнем в един по-смел, кондензиран и провокационен звук.
 Зелено, землисти тонове и кой е най-подходящият цвят за спалнята
Кой е най-подходящият цвят за спалнята

За да се наспим в нея

Още в самото начало прецизираме, че цветът на идната година е определен от Benjamin Moore, една от най-популярните компании производители на бои. Така че, следва да си приказваме за цветове, тонов и нюанси в архитектурата и интериорния дизайн.

Нека в този момент обаче се върнем на конкретиката. Цветът на 2023 година съгласно Benjamin Moore е малинов руж (Raspberry Blush) - самоуверен, само че в същото време топъл. Или " харизматичен цвят, който оживява сетивата ", както го дефинират още от компанията.

Специалното на малиновия руж са плодовите му нотки, в които страхливо се подават и червен и оранжев корал. Колкото и гальовен да звучи по описаното дотук цветът, той си заслужава цяла година, отдадена на него и поради дълбочината, която има заложена в себе си.

" Мисля, че несъмнено има уау фактор. Толкова сме привикнали с тези сиви, сини и неутрални нюанси ", споделят още от Benjamin Moore. И признават, че точно към цвета малинов руж са се прибирали още веднъж и още веднъж, защото са откривали разнообразни неща, които са им харесвали в него.
 Кой е най-актуалният цвят за коса тази есен
Кой е най-актуалният цвят за коса тази есен

С него няма да останем незабележими

Според представителите от компанията цветът може да наподобява объркващ като си го представим в дома. Но това, с което той провокира, е да излезем от зоната си на комфорт и да опитвам с по-смели тонове. С топлината си малиновият руж може да оживи входни порти и мебели да вземем за пример, че даже и цялата ни столова, написа Architectural Digest.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР