Тази година в средата на май действащото с активна поддръжка

...
Тази година в средата на май действащото с активна поддръжка
Коментари Харесай

Турция ще използва придобития в Либия руски „Панцир-С” при създаване на нови дронове

Тази година в средата на май настоящото с дейна поддръжка на Турция либийско Правителство на националното единодушие съумя да залови в на практика изправно положение създаден в Русия зенитен ракетно-оръдеен комплекс „ Панцир-1С ”.
Докараната в Либия от ОАЕ бойна машина била дадена в предписание на силите на фелдмаршал Хафтар, като е основана на летище Ел Ватия.
Известно е, че плененият ЗРОК е откаран в Триполи, само че по-късно следите му се губят. Военните специалисти единомислещо позволяват, че в този момент трофеят към този момент се намира в Турция, където усърдно е изучаван. Добитите технологии е прекомерно допустимо да бъдат употребявани при разработка на лична техника с аналогично предопределение.
 Египет: Засега няма опция за съдействие с Турция по Либия Египет: Засега няма опция за съдействие с Турция по Либия
Турция не е измежду страните, с които Египет сега има подготвеност да си сътрудничи по въпросите на либийското урегулиране, съобщи минис...
Също по този начин опциите на „ Панцира ” евентуално ще бъдат забавни за основателите на безпилотни летателни апарати. Например при модернизацията на БПЛА „ Байрактар ” ТБ2, а също по този начин при тестванията на новия ударен турско-украински „ Акънджи ”, кадърен да носи към този момент 1350 кг потребен товар и да доближава височина от 12 000 метра. Работи се и по безпилотен изтребител.
Сега Турция основава собствен изтребител TF-X от ново потомство, който да има доста по-малка радиолокационна забележимост по отношение на F-16. Съответно близкото запознанство с „ либийския подарък ” по никакъв начин няма да е ненужно.
Превод: Ганчо Каменарски
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР