Тази година Центърът за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик е

...
Тази година Центърът за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик е
Коментари Харесай

Центърът за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик е генерален спонсор на Националното състезание по финанси и счетоводство на АИУБ

Тази година Центърът за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик е общоприет спонсор на Националното съревнование по финанси и счетоводство на Асоциацията на икономическите учебни заведения в България (АИУБ).

Престижното съревнование има над 20-годишна история в УНСС и през годините е осигурило десетки студентски места в университета, както и опция за стаж в голям брой компании в сферата. За лидерска позиция във финансовата конкуренция, която обезпечава на лауреатите студентско място в УНСС, се конкурираха над 200 възпитаници от 17 гимназии от цялата страна.

„ Както за мен, по този начин и за целия екип на Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик е голяма чест да бъдем част от Националното съревнование по финанси и счетоводство на АИУБ и да си партнираме с екипа, който съставлява УНСС. Радвам се, че точно ние имаме опцията да обновим традициите за спонсорство на тази акция и съм извънредно щастлива, че виждам пред себе си толкоз доста будни младежи, събрани от цяла България, на едно място. “ показа по време на откриващата гала Лилия Велинова, специалист „ Изграждане на работодателската марка “ в Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик.



Кандидатстудентската акция ще продължи своето развиване в идващите месеци със надпреварите по стопанска система (през февруари) и по стопанска система и ръководство (през март), спонсорирани от Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик, срещи с учениците от цялата страна, вдъхновяващи запознанства с бизнес-лидери, приключили УНСС, онлайн полемики, дни на отворените порти за обособените катедри и представяния на всяка една компетентност от богатото портфолио на университета.

В края на надпреварата участникът, класирал се преди всичко ще получи парична премия на стойност 1 000 лева, класиралият се на второ място – 800 лева, а този, заел третото място – 500 лева



Всички те ще имат опцията да преминат стаж в Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик и да попият от скъпия опит на специалистите, които повече от 10 години дават висококвалифицирани услуги в областта на финансите и човешките запаси и са отдадени на анализите, прогнозите и докладите за всички пазари на групата Кока-Кола ХБК.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР