Тази година Технически Университет-Варна посрещна за 55-ти път първокурсници. Новото

...
Тази година Технически Университет-Варна посрещна за 55-ти път първокурсници. Новото
Коментари Харесай

Доц. д-р. инж. Медиха Хамза: ТУ-Варна за 55 път посрещна днес своите прървокурсници

Тази година Технически Университет-Варна посрещна за 55-ти път първокурсници. Новото е, че прага на висшето образователно заведение прекрачиха и ученици-осмокласници от Частна професионална гимназия по инженеринг, технологии и компютърни науки към ТУ-Варна.

Гости на откриването бяха Областният шеф на Варненска област Стоян Пасев и инж. Илия Кафалийски -зам.-кмет на Район Одесос.

„ За мен този ден постоянно е бил трогателен и по-специален, още повече, че за образователната 2018/19 година е осъществен 96% от държавния проект банкет, избран за университета за тази година. Вече имаме и своите гимназисти. Поздравявам всички мои сътрудници, студенти, възпитаници, преподаватели и посетители. Като заместник-декан на факултета по „ Електроенергетика “ съм уверена в бъдещето на тази компетентност, поради действителностите в България и в международен мащаб въобще. Който избере да учи и да се развива, няма по какъв начин да е направил неверен избор ", сподели в приветствието си доцент доктор Медиха Хамза – заместител декан на факултета по Електроенергетика в Технически Университет -Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР