Тази година се събрахме екипът на ATOM THEATRE в село

...
Тази година се събрахме екипът на ATOM THEATRE в село
Коментари Харесай

ATOM THEATRE организира спектакли до 6 септември



" Тази година се събрахме екипът на ATOM THEATRE в село Воден и за няколко дни дълго разсъждавахме и умувахме какви са за 10 години задачите ни и задачата ни, дали са същите като преди. Разбира се трансформирали са се малко и осъзнахме, че постоянно сме работили в тази посока - да развиваме хората, с които работим, хората, които срещаме, да разпростирам партньорската мрежа, мрежата от другари и почитатели . Не сме я постигнали изцяло, само че при всички положения към това се стремим - колкото може повече да дадем на млади танцьори, да помогнем на повече млади хореографи в България да се развият, тяхното име и работа да се види и в Европа, и в света ", сподели за БНР Стефания Георгиева от ATOM THEATRE, който е основан преди 10 години. 

ATOM THEATRE хореографски серии е танцов тренинг за млади хореографи от целия свят и България.

" Сериите се родиха преди пет години, тъй като с една наша другарка хореографка от Корея осъзнахме, че тя желае да развива корейски хореографии, ние желаеме да развиваме български хореографии и по тази причина взехме решение да създадем една среща на български и корейски хореографи с български танцьори и корейски танцьори и се оказа много сполучлива като концепция и по тази причина я направихме и втора, трета, и четвърта, и пета година “.

Във времето хореографските серии са обединили креативните хрумвания на хореографи от Съединени американски щати, Израел, Германия, Португалия, Австралия.

До 6 септември можете да видите разнообразни спектакли. На 30 август ще се организира онлайн зрелище - OPEN CALL#4 — АТОМ Театър " Вечер на Миниатюрите ".

Финалният театър ще бъде на 6 септември от 19 часа в Студентския дом в София. 

Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР