Тази година се родиха доста звездни бебета, а Шарна Бърджес

...
Тази година се родиха доста звездни бебета, а Шарна Бърджес
Коментари Харесай

Шарна Бърджес показа бебето си

Тази година се родиха много звездни бебета, а Шарна Бърджес и Брайън Остин Грийн са измежду двойките, които от напълно скоро също се радват на новороденото си. Зейн Уокър Грийн се появи на бял свят на 28 юни и към този момент може да забележим първата му обществена фотография.
 Шарна Бърджес, Брайън Остин Грийн, Зейн Уокър Грийн и новината, че се е родило първото им дете
Голямата вест на Шарна Бърджес и Брайън Остин Грийн

Какво е името на първото им дете

Споделя я щастливата майка в Instagram профила си и проличава, че майчините безредици са я завладели още повече след раждането.

На фрагмента Шарна е прегърнала дребния си наследник, до момента в който е полегнала умерено и затворила очите си. Зейн пък се е отдал на сладостен сън, очевидно таман откакто е бил сит, както разбираме от описанието към фотографията.

В текста 37-годишната майка също разкрива по какъв начин се усеща през последните дни:

" Гледам го и се разплаквам поради това, че сърцето ми е толкоз необятно отворено и изпълнено с дълбока и безусловна обич към него. Знам, че в никакъв случай към този момент няма да бъда същата. Осъзнавам, че не съм преживявала обич като тази и е толкоз прелестно всепоглъщащо. "

Разсъждавайки по-нататък за майчинството, Шарна споделя, че в този момент към този момент в действителност схваща всичко, което майка ѝ ѝ е казвала за майчината обич и по какъв начин тя не може да се съпостави с никоя друга.
 Шарна Бърджес, Брайън Остин Грийн и новата фотография от бременността ѝ, на която театралничи гола
Шарна Бърджес - още по-бременна и секси

И не се тормози да се снима гола

" Ще го обичам и ще се безпокоя за него до последния си мирис и оттатък. Раят е място на Земята и го открих ", приключва прочувственото си обръщение разчувстваната майка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР