Тази година с Кало решихме да сме у дома със

...
Тази година с Кало решихме да сме у дома със
Коментари Харесай

Едно градско момиче в Лещен

Тази година с Кало взехме решение да сме вкъщи със фамилията си на Коледа, само че това не анулира обичайния ни предколеден къс трип из България. Един дребен подарък от нас за нас самите за миналата сполучлива година на Mint Stories. Този път се спряхме на Лещен и покрайнините, а и желаех преди празника да видя прабаба си, която живее в Гоце Делчев. Букнахме си страхотна дървена виличка в Гърмен и се отправихме на път, само че в този момент компания ни правеше и едно малко стилно украшение – новото предложение на Lenovo, смарт телефонът Moto Z.



Утрините стартират всекидневно с канелено капучино, имейли и инспекция на " какво ново " в Instagram. Безспорно Moto Z ме сграбчи в началото със стилния си дизайн и със самия метод, по който стои в ръката ми. Винаги когато си взимам нов смарт телефон, като се изключи че би трябвало да ми подхожда визията му, желая и да е тъничък, с цел да пасва идеално във всяка моя чанта. Не на последно място, да бъде в компактен черен цвят , с цел да е изцяло в естетика с мен самата. А Moto Z идва в компанията на цяла сбирка от шест дизайнерски гръбчета , с цел да задоволи всеки усет.



Moto Z в действителност не е типичният смарт телефон, тъй като крие безпределно доста благоприятни условия, с помощта на които сме способни да го моделираме съгласно личните си стремежи, потребности и цели. Така да вземем за пример модулът колонка JBL SoundBoost ми правеше чудесна компания, до момента в който приготвях обичаната лазаня " Болонезе ". Обожавам да създавам в кухнята, до момента в който чувам музикалната си youtube сбирка. Действа ми доста вдъхновяващо, а и ястията постоянно стават по-вкусни на музикален декор. Пробвали ли сте?





Най-интересният модул ме води непосредствено в Лещен, където взех решение да тествам камерата, която е създадена взаимно с една легенда в света на камерите – Hasselblad . Не разбирам доста от механически характерности и детайлности (това е работа на Кало), само че знам по кое време една камера ми харесва. Тази в действителност съумя да ме очарова по този начин, както Лещен ме кара да замлъквам пред гледката му.







А каква ще бъде една коледна декемврийска вечер без някоя от сериите на " Сам у дома "? И тук идва ред на обичания ми модул – Insta-Share проекторът . Той преобразява смарт телефона в плътно мобилно кино с опция за планиране на всяка гладка повърхнина. Само си представете... обичания ви филм, когато пожелаете, камината, която гори, до момента в който на открито вали сняг, и обичания човек, сврян до вас. Няма какво повече да си пожелая за Коледа.





С поддръжката на Lenovo
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР