Тази година поздравяваме Северна Македония за това, че стана трийсетата

...
Тази година поздравяваме Северна Македония за това, че стана трийсетата
Коментари Харесай

Майк Помпейо: САЩ са твърд съюзник на Северна Македония

Тази година поздравяваме Северна Македония за това, че стана трийсетата членка на НАТО и приветстваме привързаността на вашата страна към районния и световен мир и сигурност, съобщи американският държавен секретар Майк Помпейо в изказване във връзка Деня на незамисимостта, съобщи МИА.

Ние сме окуражени от напредъка, който направихте по пътя към участие в Европейски Съюз и ще продължим да поддържаме вашите старания да постигнете европейска интеграция, акцентира Помпейо. Неотдавнашните парламентарни избори Северна Македония бяха мирни и сполучливи в невиждани условия, написа Помпейо.

Вашите достижения ще оказват помощ да се оформи бъдещата посока на западнобалканския район, декларира държавният секретар в изказване, оповестено на уеб страницата на Държавния департамент, предава Българска телеграфна агенция.

Пожелавам сигурност и здраве на целия народ на Северна Македония, до момента в който работим дружно за превъзмогване на провокациите, провокирани от пандемията Ковид-19. Съединени американски щати застават до Северна Македония като корав съдружник, показва Помпейо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР