Тази година Поли Генова подари на феновете си 3 страхотни

...
Тази година Поли Генова подари на феновете си 3 страхотни
Коментари Харесай

Поли Генова превърна първия си самостоятелен концерт #1 във впечатляващо мини турне

Тази година Поли Генова подари на почитателите си 3 страхотни концерта. След супер триумфа на първия независим концерт #1 в Античния спектакъл в Пловдив, изпълнителката продължи да изненадва публиката, като трансформира събитието в мини турне.

След първата дата Поли Генова добави още две за шоуто – в Созопол и София, като в петък, 10 септември, публично закри своя #1 концерт на сцената на Парк-театър „ Борисова градина “ в компанията на Владимир Ампов – Графа и стотици танцуващи почитатели.

Въпреки миналата сложна година за музикалните реализатори и техните фенове, Поли Генова бе измежду дребното актьори, които рискуваха да създадат поредност от лични концерти. Събитието #1 дебютира публично на сцената на Античния спектакъл в Пловдив и с него Поли уместно означи 30 години на сцена. След страхотните мнения за първото издание, изпълнителката разгласи още две дати за спектакъла – в Созопол и София, които допреди това не бяха планувани. Така събитието се организира в цели три издания и се трансформира и в първото мини турне на Поли Генова. В момента Поли Генова е в очакване на второто си дете, което ѝ работи супер зареждащо, и на инат на всички упования, тя продължава да изненадва с гъвкавост и да взе участие във всички хореографии на балета на Милен Данков.

Изпълнителката показа необикновено шоу със особено основани концертни версии на песните, ефектни ръчно направени костюми и вдъхновяващо светлинно шоу.

Феновете имаха опцията да чуят онлайн „ Last Night “, трансформирала се в най-слушана ария в родния ефир за последната година, „ If Love Was a Crime “, която донесе впечатляващото четвърто място на България на състезанието Евровизия 2016, най-новия ѝ сингъл „ No more “, както и премиерата на първото ѝ дуетно парче с Любо Киров – баладата „ Тръгни в точния момент “, която следва да излезе публично.

„ Наистина не планирах да показва #1 на три разнообразни подиуми, само че позитивната сила на публиката работи толкоз зареждащо, че към този момент нямам самообладание за идващите ни срещи! Това е повече от сбъдната фантазия, която нямаше да бъде действителност без поддръжката на всички вас! Не спирате да ме мотивирате, по тази причина очаквайте доста изненади от мен и моя екип през идната година “, съобщи Поли Генова. Изпълнителката към този момент работи върху нови планове, които към този момент остават изненада за публиката.

Съвсем скоро следва формалното издаване на дуетната ѝ ария с Любо Киров, която почитателите одобриха с голям възторг по време на концертите и се чака да се утвърди като следващ шлагер на Поли. Кадри от последното издание на концерта в Парк-театър „ Борисова градина “, както и от останалите 2 спектакъла в Пловдив и Созопол, могат да бъдат открити на формалната Фейсбук страница на изпълнителката тук.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР