Тази година определено научи всички ни, че няма нищо по-важно

...
Тази година определено научи всички ни, че няма нищо по-важно
Коментари Харесай

6 начина да създадете магични моменти тази Коледа

Тази година несъмнено научи всички ни, че няма нищо по-важно от фамилията и дома. А декември месец като че ли е отдаден точно на тази заедност, на възприятието за споделено самодоволство и на основаването на нови мемоари, обичаи и магични моменти. Ако би трябвало да сме почтени, от време на време всички се озоваваме във водовъртежа на трескава подготовка и предпочитание за съвършенство, които повече напрягат атмосферата, в сравнение с да успокояват и радват. Ето за какво тази година ИКЕА ни въодушевява да се отпуснем, да отдадем времето си на значимите за нас неща и да прекараме празниците както на нас ни харесва.
Коледната сбирка тази година е въодушевена от холандските майстори. Тъй като коледният сезон е време за възобновление на остарели обичаи, точно тях виждаме в продуктите на шведския колос, допълнени с мистичност и лека чудатост. Тоновете са неутрални, светли, допълнени с леко ръждиви, доминира матираният метал. А задачата на всичко това – да сътвори уют и тържественост. Ето за какво през днешния ден ще ви дадем няколко страхотни оферти, които ще бъдат по-добри помощници в постигането на коледен дух и от самите джуджета на Дядо Коледа!
1. Празнични светлинки
Коледните светлини постоянно са първата украса, която слагаме и последната, която смъкваме. Без значение къде отиваме, виждаме ги на всички места – по балконите, в дневните и несъмнено, върху коледните дръвчета. В последна сметка, какво е Коледа без коледни светлини? Подобно на доста други коледни обичаи, лампичките водят своето начало от Германия. През 1880 година Томас Едисон към този момент е изобретил електрическата крушка и е търсил метод да я популяризира, закачайки лампички от външната страна на къщата си. Ние пък ви предлагаме да заложите на тази.

2. Коледна елха
Един от първите облици, които изникват в съзнанието ни при мисълта за Коледа, е елхата, покрито с блестящи украшения, светлини и доста играчки. И защото през днешния ден си приказваме за обичаи, ще ви споделим, че „ модата ” на коледните дръвчета датира от Англия и по-специално от Викторианската ера, защото кралица Виктория е била страховит почитател на този празник! В ИКЕА можете да намерите , която ще ви служи правилно дълги години, както и  от същата серия, които да поставите под нея.

3. Изящна софра
Разбира се, по Коледа отдаваме заслуженото и на всички вкусни, домашно приготвени лакомства! Ябълкови пайове, щрудели, курабийки и какво ли още не. За приготянето им безспорно ще имате потребност от, а можете да зарадвате и себе си с нова или пък с , която безспорно ще очарова всичките ви посетители.

4. Красиво опаковани дарове
 Как украсява за Коледа всяка зодия Как украсява за Коледа всяка зодия
Обожаваме Коледа и към този момент извадихме кутиите с коледна декорация. Елхата е изправена, звездата свети от горната страна, а цялата къща е опасана с гирлян...
Колкото и невероятни дарове да сте купили на обичаните си хора, в случай че не сте ги опаковали ефектно, празничното въодушевление няма да е цялостно. Знаем, че декорирането може да е много стресираща задача, само че пък необикновено красивите  ще компенсират всички неудобства!

5. Играчки със (с)мисъл
Подаръците са наложителен детайл от всяка Коледа, изключително за най-малките, които се вълнуват със седмици пред празника. Тази година подарете играчка със смисъл и идея. е направена от деца за деца, а сумата от продажбата на всяка играчка отива за идея на УНИЦЕФ, обвързвана с устойчивото развиване на децата.

 Играй и създавай магии Играй и създавай магии
Ако попитате едно дете какво най-вече обича да прави, сигурно ще ви отговори: " Да играя! ". И ние изцяло разбираме за какво, въпреки ч...
6. Коледни свещи
Свещите са били знак на просветлението в продължение на доста епохи. Коледните свещи осветяват освен домовете, само че и сърцата ни. Ето за какво няма по какъв начин да постигнете цялостен уют без красиво декорирани свещи като тези на.

В случай, че се стремите към по-изчистена и минималистична украса с по-фини линии, то може би би трябвало да обърнете внимание на. 


Още от КОЛЕДЕН ДУХ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР