Тази година много флагмани, а и немалко обикновени смартфони имат

...
Тази година много флагмани, а и немалко обикновени смартфони имат
Коментари Харесай

Анкета: двойната камера не играе никаква роля при избора на смартфон

Тази година доста флагмани, а и значително елементарни смарт телефони имат двойни съществени камери. Предимството на този метод е опцията за правенето на впечатляващи фотоси с размиване на фона и с 2х оптичен зум без деформиране на изображението.
Уеб-порталът AndroidAuthority организира изследване, в което участваха над 4000 души. Един от главните въпроси на анкетата е бил, играе ли някаква роля при избора на смарт телефон или флагман двойната съществена камера? Резултатите се оказаха непредвидени, тъй като 70% от интервюираните дадоха отговор, че двойната камера не е значим аршин при избора на смарт телефон. Ако я има е добре, а в случай че я няма – също е добре.



Много от потребителите, избрали този отговор, особено означават, че прекомерно постоянно производителите на смарт телефони поставят двойни камери с вярата по този метод да привлекат вниманието на купувачите, само че двойните камери не оказват изключително въздействие върху качеството на фотосите. Доказателство за това е флагманът Гугъл Pixel 2 XL, който съгласно тестванията прави по-добри фотоси от Samsung Galaxy Note 8 и iPhone 8 Plus, макар че и двата смарт телефона имат двойни камери.



24% от интервюираните смятат, че двойната камера е в действителност значима специфичност, играеща значима роля при избора на смарт телефон. Вижда се, че тези консуматори са съвсем 3 пъти по-малко, от хората, считащи, че двойната камера в телефона единствено надува цената.



Останалите 6% са отказали да вземат участие, тъй като за тях камерата в смарт телефоните не ги интересува изключително.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР