Тази година конкурсът Miss Playmate ще е по-различен. В него

...
Тази година конкурсът Miss Playmate ще е по-различен. В него
Коментари Харесай

Транссексуална пловдивчанка е кандидатка за плеймейтка

Тази година състезанието Miss Playmate ще е по-различен. В него се включват извънредно забавни кандидатки, като измежду тях е и 23-годишната Симона Галинова. Тя е първата в историята транссексуална хубавица, която ще се бори за премията. За нея това е фантазия, за която се бори с години.

В изявление за "На Кафе " Симона споделя, че усеща, че е друга още като дете. Тогава я влекат куклите, играе си повече с девойките, а по-късно стартира да харесва момчета. За първи път се облича като жена на един Хелоуин, когато с другарка отиват на дискотека. Самата промяна стартира първо с приема на женски хормони. Следват филърите, гърдите, а най-после и интервенцията по промяна на пола.

Днес Симона е уверена, че е доста повече жена, в сравнение с много девойки, родени в тялото на дами. Симона е и по персонална карта жена. Често хората били сюрпризирани, когато схванат, че тя в предишното си е била мъж, само че е безапелационна - в никакъв случай не е усещала неприятно отношение към себе си. Нещо повече - всичките ѝ гаджета я определяли като доста специфична, написа dariknews.bg.

Самата Симона е от напълно нормално семейство - майка ѝ работи в хотел, а татко ѝ е строител. Не им е казвала, че желае да стане жена. Просто станала. Днес признава, че детството ѝ липсва, само че поради безгрижието и игрите.

Кандидатката за Miss Playmate не работи. Ако не завоюва състезанието, желае да се занимава с мода. Сега я устоя приятеля ѝ. Шопингът ѝ е пристрастеност и през ден-два е на пазар.

on Sep 12, 2020 at 12:43am PDT

on Aug 20, 2020 at 11:09am PDT

on Aug 21, 2020 at 3:41pm PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР